Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
19:41
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 1 » Харківські фанати пограбували "АТБ-Маркет" в Олександрії
10:35
Харківські фанати пограбували "АТБ-Маркет" в Олександрії

Це сталося 28 листопада о 6 годині ранку, коли до «АТБ-Маркет», що знаходиться по пр. Леніна, № 23, забігло кілька десятків неповнолітніх юнців: ультрас-фанатів харківського «Металіста», які приїхали до Олександрії на футбольний матч  «Олександрія» - «Металіст», що цього дня  о 17.00 відбувся на КСК «Ніка». За якусь хвилину грабіжники спустошили на солідну суму коштів продуктові лавки солодощів та ковбасних виробів та миттєво вибігли з магазину. У такій ситуації (при такій нахабності, - авт.) не встигли оговтатись та прийти до тями ні охоронці, ні продавці, такого шаленого темпу та зухвалості пограбування вони не очікували. Продавці всю зміну не могли відійти від нервового стресу, який прийшлося пережити. А злодії -грабіжники цим хизуються, «цим вони живуть». Такі ультрас-фанати несуть  у суспільство такі поняття як зверхність, хамство, безкультур’я, вседозволеність, насильство, що є карним злочином, що повинно каратися...

Безчинствували під час самого футбольного матчу: палили димові шашки, файєра, трощили стільці та жбурляли їх у бік правоохоронців, зупинили на кілька хвилин гру...  А вже після футболу ці ж антиультрас-фанати зібралися біля зупинки навпроти готелю «Топаз», а потім о 20.00 тим же гуртом зайшли знову до обікраденого ними вранці маркету, щоб вкотре безкоштовно поживитись, але на той момент там скуповувалися  працівники поліції. Побачивши, що зась – вони направилися на зупинку, щоб відправитися до Користівки, щоб нічним потягом відправитися в напрямку Харкова.

Скажіть, коли і в які часи були подібні грабіжницькі витівки навіть самих крутих бандитських угрупувань? Це виховання, мораль нашого сьогоднішнього суспільства, коли фанати, активісти, якісь групи громадського порядку хочуть внести в наше суспільство нові правовідносини насилля і вседозволеності. І що цікаво: влада, правоохоронці, хто повинен захищати людей від подібних явищ насильства, цьому явищу дали «зелену дорогу».  Згадую в історії людства подібне ми бачили в Німеччині, в 30-х роках минулого століття, з маршами юнців, палаючими багатттями, а далі все скінчилося дуже плачевно для Європи.

Чому псевдокультура, силові методи різних груп, орагнізацій, коли вулиця диктує умови, культивується, підтримується, а істинна мораль перебуває в загоні?   

І.Мельник   

Просмотров: 1365 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]