Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
21:04
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 01

Сьогодні о 9. 00 на подвір`ї Олександірійського об’єднаного військкомату відбулися  вперше на рівні  міської ради урочистості з проводу новобранців на службу до Збройних Сил України.   22 молодих хлопців:  12 з району та  10- з міста. Це перший  контингент. Всього з Олександрійського, Петрівського та м. Олександрії восени буде призвано на службу 86 призовників.

 Виступаючи перед завтрашніми солдатами, міський голова С.К.Цапюк наголосив, що хлопці йдуть в армію, де за півтора роки (з вищою освітою  - рік служби, - авт.) вони змужніють, переосмислять своє відношення до життя, повернуться додому чоловіками з твердими переконаннями та національного гідністю українського захисника.  Армія в сьогодні ... Читать дальше »

Просмотров: 1172 | Добавил: wernega | Дата: 01.11.2015 | Комментарии (0)

31 жовтня в Олександрії  на центральній площі міста відбувся черговий – четвертий по рахунку в цьому році ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції та сувенірів. Взяти участь у ньому зголосилися біля 30 підприємств: фермерські господарства району, підприємства харчової галузі та підприємці.

Місто і район вкотре проводить подібні акції, щоб здешевити продукцію супер-маркетів та недобросовісних продавців сільськогосподарської продукції, які завищують роздрібні ціни на продукти харчування.

Міський голова С.К.Цапюк, обійшовши всіх учасників ярмарку, висловив свою думку:

- Як на мене, я побачив те, що сьогодні потрібно нам: м'ясо, сало, ковбаси, олію, цукор, борошно, крупи, свіжу рибу. Дехто з покупців підходив і ... Читать дальше »

Просмотров: 1529 | Добавил: wernega | Дата: 01.11.2015 | Комментарии (0)