Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
06:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 16

15 жовтня до Олександрійщини завітала  товариство німецьких друзів на чолі з Бено Аззоліні,  головним організатором та виконавцем акції по забезпеченню медичним обладнанням районні лікарні Олександрії, Петрового та м.Олександрія. Вантаж (про це ми вже писали був розмитнений кілька місяців тому) медичного обладнання, що сьогодні вже почав слугувати на користь хворим і лікарям.  

Німецькі друзі родини М.Лавренка приїхали, щоб детально ознайомитися з медичною галуззю  нашої провінції, як працює обладнання , щоб в подальшому  продовжити допомогу нашому регіону.

У  складі делегації: Хартмут Діркс- технічний директор лікарні м. Вільхемсхафена, Марлене Хайнтце – представник  всіх добровільних помічників, які прийняли участь в акції, волонтер, Ка ... Читать дальше »

Просмотров: 1462 | Добавил: wernega | Дата: 16.10.2015 | Комментарии (0)

  Ще в середу разом з Русланом Гавриловим -блогером "Моя Олександрія"  протягом усього дня були учасниками всіх міських заходів, що відбувалися  в місті з нагоди свят. А в четвер – нові зустрічі... Знаю, що Руслан дуже рідко спізнюється на заходи, а тут відсутній, а час вже сплинув… Телефоную. Дружина Тетяна  підняла слухавку і повідомила, що Руслан вночі був госпіталізований до міської  з виразкою шлунку. Все, що потрібно зроблено, лікарі вчасно надали допомогу. Другого дня ми з Сергієм Гавриленком мали нагоду побачити нашого колегу. Він відпочивав після операції. Ми поспілкувалися з лікарями про стан хворого. 

Усі лікарі (і головлікар В.Приходько, і  зав. хірургічним відділенням С.Письмена,  і Т.Дьячук,  зав. реанімаційним відділенням) говорили, що все буде добре. Операція пройшла успішно. Не сьогодні - завтра пер ... Читать дальше »

Просмотров: 2633 | Добавил: wernega | Дата: 16.10.2015 | Комментарии (1)