Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
10:42
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 16 » Чому мовчить «Моя Олександрія»?
08:43
Чому мовчить «Моя Олександрія»?

  Ще в середу разом з Русланом Гавриловим -блогером "Моя Олександрія"  протягом усього дня були учасниками всіх міських заходів, що відбувалися  в місті з нагоди свят. А в четвер – нові зустрічі... Знаю, що Руслан дуже рідко спізнюється на заходи, а тут відсутній, а час вже сплинув… Телефоную. Дружина Тетяна  підняла слухавку і повідомила, що Руслан вночі був госпіталізований до міської  з виразкою шлунку. Все, що потрібно зроблено, лікарі вчасно надали допомогу. Другого дня ми з Сергієм Гавриленком мали нагоду побачити нашого колегу. Він відпочивав після операції. Ми поспілкувалися з лікарями про стан хворого. 

Усі лікарі (і головлікар В.Приходько, і  зав. хірургічним відділенням С.Письмена,  і Т.Дьячук,  зав. реанімаційним відділенням) говорили, що все буде добре. Операція пройшла успішно. Не сьогодні - завтра переведуть з реанімаційного відділення  до хірургії.

Усі ми під Богом ходимо, усі ми не застраховані від хвороб і катаклізмів сьогодення, що викидають такі фортелі, що інколи розумом важко збагнути... Чи то збіг обставин, чи то закономірність, чи то якісь негативні дива - рок вмішуються в нормальний ритм нашого життя... 

Міськрайонна організація Національної спілки журналістів України збирає кошти серед її членів, щоб надати матеіральну допомогу Руслану.

Бажаємо Руслану якнайскорішого одужання, здоров`я  і  добра, Божої благодаті. Все буде добре!                      

І.Мельник

Просмотров: 2634 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 1
1 wernega  
0
Були вочра в Руслана.  Вже пише.  Хоче додому. Випишуть після  25- го жовтня. Настрій бадьорий, просив передати подяки всім, хто відгукнувся...

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]