Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
06:36
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 14

14 жовтня в день Захисника України, релігійного свята Покрови та козацької слави на КСК «Ніка» відбулися обласні військово-патріотичні змагання учнів старших класів  20 районів Кіровоградщини. Протягом весни-літа  попередньо в кожному з районів відбулися районні змагання, що стали основою нового військово-патріотичного виховання серед школярів. Сьогоднішній день став підсумковим екзаменом у рамках обласної  військово-патріотичної програми започаткованої з ініціативи губернатора  С.А.Кузьменка.

Зранку, з 10 години, вишикувалися команди, щоб під державний гімн та внесення прапора, провести змагання, які визначать  найсильніші команди області.

Голова  Олександрійської РДА, кандидат на посаду міського голови А.О.Коломійцев у вступному сл ... Читать дальше »

Просмотров: 1302 | Добавил: wernega | Дата: 14.10.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні Україна відзначає славетні свята – День українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір - це заступниця і покровителька наших козаків.

Щиро вітаю Вас із Днем захисника Вітчизни і святом Покрови Пресвятої Богородиці – світлим і радісним днем! Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. Як відомо, це свято знайшло своє продовження і в часи Запорізької Січі. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею. Звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм Покровом та захисти нас від усякого зла!»

Козаччина завжди була однією з найяскравіших сторінок української історії, на славних прикладах якої виховувалося почуття національної самоповаги багатьох поколінь укра ... Читать дальше »

Просмотров: 830 | Добавил: wernega | Дата: 14.10.2015 | Комментарии (0)