Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
16:29
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 14 » З Днем козацької слави!
08:32
З Днем козацької слави!

Сьогодні Україна відзначає славетні свята – День українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір - це заступниця і покровителька наших козаків.

Щиро вітаю Вас із Днем захисника Вітчизни і святом Покрови Пресвятої Богородиці – світлим і радісним днем! Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. Як відомо, це свято знайшло своє продовження і в часи Запорізької Січі. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею. Звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм Покровом та захисти нас від усякого зла!»

Козаччина завжди була однією з найяскравіших сторінок української історії, на славних прикладах якої виховувалося почуття національної самоповаги багатьох поколінь українців. Козацтво – звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія і оберіг. Національно-культурне відродження наших днів великою мірою живиться традиціями славної козацької доби. Саме представникам козацьких громадських об’єднань належить велика роль в утвердженні національної свідомості, подоланні комплексу меншовартості.

Тож вітаю всіх козаків із цим радісним святом і бажаю міцного здоров'я, щастя, здоров’я, наснаги у відродженні найкращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля слави нашої рідної України! Щоб ми, олександрійці, – славні нащадки  нашого козацького роду, завжди підтримували козацькі традиції.

З повагою,
президент ФК "Олександрія"
Сергій Кузьменко

Просмотров: 831 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]