Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
08:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 05

Монахами-послушиками Покровського чоловічого монастиря при Олександрійській єпархії за підтримки міської влади відтворено (колись до революції на цьому місці було унікальне джерело цілющої води, про що говорять бутові підмурки фундаменту поряд з джерелом, - авт.), що розташоване в напрямку руху до мікрорайону Жовтневий (на березі ставу). Протягом  кількох днів силами міжрайонного управління водного господарства було зроблено повний комплекс робіт по облаштуванню ландшафту водозабору цлющої води: розчищено  територію,саме джерело, обмурували та встановили зруб, побудовано куточок відпочинку з навісом, територія підсипана піском. Олександрііська єпархія на чолі з єпископом Боголєпом виділила відповідно кошти в сумі 15 тис. та 25 тис. грн. надала влада Олександрії з міського бюджету на облаштування Божого місця.

  Першим куточком Божого благословення, місцем святості, ц ... Читать дальше »

Просмотров: 1366 | Добавил: wernega | Дата: 05.10.2015 | Комментарии (0)

Сьогоднішній поєдинок «Дніпро» - «Олександрія»  можна записати в актив нашій команді в  плані хорошого  навчально-повчального характеру на майбутні поєдинки, як треба грати протягом всіх 90 хвилин. Команда програла, але набула ще одного досвіду, пройшла ще один етап становлення гри з грандами українського футболу.

Масована підтримка  уболівальників організована керівництвом ФК «Олександрія»( велика подяка від усіх палких уболівальників за подароване свято президенту клубу С.А.Кузьменку, - авт.),  яка налічувала понад три  сотні  найпалкіших прихильників від мала до велика, безперечно,  були задоволені грою, яку бачили «в живу» з трибуни «Дніпро-Арена».

Ось коментар  80-річного уболівальника М.Бездольного, який був присутнім на матчі:

... Читать дальше »

Просмотров: 1493 | Добавил: wernega | Дата: 05.10.2015 | Комментарии (0)