Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
16:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 5 » Коли класна гра навчає
09:44
Коли класна гра навчає

Сьогоднішній поєдинок «Дніпро» - «Олександрія»  можна записати в актив нашій команді в  плані хорошого  навчально-повчального характеру на майбутні поєдинки, як треба грати протягом всіх 90 хвилин. Команда програла, але набула ще одного досвіду, пройшла ще один етап становлення гри з грандами українського футболу.

Масована підтримка  уболівальників організована керівництвом ФК «Олександрія»( велика подяка від усіх палких уболівальників за подароване свято президенту клубу С.А.Кузьменку, - авт.),  яка налічувала понад три  сотні  найпалкіших прихильників від мала до велика, безперечно,  були задоволені грою, яку бачили «в живу» з трибуни «Дніпро-Арена».

Ось коментар  80-річного уболівальника М.Бездольного, який був присутнім на матчі:

- Дякувати треба, що в першому таймі «Олександрія» не дала грати «Дніпру», сковуючи всі їх футбольні вміння та намагання забити гол ще в першому таймі.  Нехай наші гравці не створили  гострих моментів, але вміло «розбивали» всі атаки суперника. Другий тайм дніпряни переграли за рахунок  класу  гравців. Це був дуже хороший урок, який показав, що потенціал фізики, майстерності  гравців «Олександрії» від гри до гри зростає. Формується нова боєздатна команда: ставляться нові завдання; гравці грають зовсім в інший футбол, що відмінний від першолігівського.   

    Приємно, що цього разу на матч відгукнулися і жінки, що щиросердно вболівали, вигукували речівки, хвилювалися від пропущених м’ячів.  Було  приємно відчувати, що і поряд малеча – хлопчаки також дуже вболівали за свою команду. Здається, що вони були на полі з гравцями. Аура вболівальницької аудиторії олександрійців налаштовувала «Олександрію» на гру.

Відчуття  присутності, коли більшість з 300 голосів протягом всіє гри громоголосно  підтримують своїх, женуть своїми речівками до воріт суперника, підбадьорюють таким чином гравців, було чутно на всю «Дніпро-Арену», бо все частіше вболівальники господарів поля  поглядали на нашу трибуну. Звісно, сама футбольна арена, сама гра – це видовище, яке не можна передати словами.  Це треба побачити на власні очі.

Перший тайм відстояли з честю. Безперечно, що відсутність Грицука, Пономаря, Леонова – це великий мінус, який був на радість супернику. Молодість Леванідова, який зіграв дуже добре, але йому було важко протистояти Чигринському, який на 55-й хв. залишився неприкритим в штрафній нашої команди. Його майстерність грати головою відома ще з часів «Шахтаря». Важко протистояти Селезньову, Ротаню…  І другий гол  на 73-й хв. відбувся при участі Селєзньова, який віддав гольовий пас Матеусу, якому нічого не залишалось, як з 12- ти метрів подвоїти рахунок. Такі моменти будь-який суперник реалізовує сповна.

  Від  матчу до  матчу набирає  Коломоєць. Його робота попереду, де  і верхові, де і боротьба за вихід на атакувальну позицію, де і скидка, і  підбір, і пас, де і швидке повернення в захист, говорить  про те, що форвард набирає майстерності, яка буде в подальшому реалізована голами. У другому таймі добре зіграв на своїй позиції Чорній, котрий замінив Голенкова.  Відіграли свої позиції на відмінно Сухоцький і Запорожан.    

За словами наставника олександрійців  В.Шарана, який відмітив, що на полі грали дві різні команди. Якщо в першому таймі змогли  добре організувати оборону, то в другому – розкрилися і пропустили небажані м`ячі, але через такі матчі йде підвищення футбольної кваліфікації гравців.

Повертаючись до Олександрії, протягом усього часу в автобусі точилися дискусія, обговорення поєдинку, роботи судді в полі, який дуже "оберігав" дніпрян, даючи їм грати... Та  головні думки зводилися до одного, що команда в кожному матчі додає в грі, в комбінаториці, в задумках, в індивідуальній майстерності, в агресивності, та в постійній  напрузі тримати класом вищі команди ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ.

«Дніпро» (Дніпропетровськ) – ФК «Олександрія» - 2:0 (0:0)

04.10.15р., 17-00, «Дніпро-арена»

Арбітр у полі: О.Головков (Сєвєродонецьк).

Асистенти арбітра: О.Муравйов, А.Шамека  (обидва -Маріуполь).

4-й арбітр: Ю.Можаровський(Львів).

Наглядач суддів: І. Іщенко (Київська обл.).

Директор матчу: Ю.Іванченко.

«Дніпро»: Лаштувка, Селезньов (Федецький, 78), Леонардо, Чигринський, Гама, Томечак, Лучкевич (Матеус, 46), Федорчук, Ротань, к/к, Гуйє, Андерсон (Даніло, 46).

Запасні: Шеліхов, Едмар, Чеберячко, Дуглас.

Гол.тренер: М.Маркевич.

«Олександрія»: Леванідов, Сухоцький, Мягков, Запорожан, к/к, Голенков (Чорній, 59), Чеботаєв, Імереков, Коломоєць, Банада (Степанюк, 68), Козак (Таргамадзе, 75), Басов.

Запасні: Рудик, Полярус, Шендрік, Старенький.

Гол.тренер:В.Шаран.

Попередження: Андерсон, 34, – С.Чеботаєв, 44, А.Голенков, 47.

Голи: Д.Чигринський. 55, Матеус,73.

Вилучення: С.Чеботаєв, 90+2 – друге попередження.

 

І.Мельник

Просмотров: 1494 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]