Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
15:19
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 5 » Джерело - символ чистоти
14:04
Джерело - символ чистоти

Монахами-послушиками Покровського чоловічого монастиря при Олександрійській єпархії за підтримки міської влади відтворено (колись до революції на цьому місці було унікальне джерело цілющої води, про що говорять бутові підмурки фундаменту поряд з джерелом, - авт.), що розташоване в напрямку руху до мікрорайону Жовтневий (на березі ставу). Протягом  кількох днів силами міжрайонного управління водного господарства було зроблено повний комплекс робіт по облаштуванню ландшафту водозабору цлющої води: розчищено  територію,саме джерело, обмурували та встановили зруб, побудовано куточок відпочинку з навісом, територія підсипана піском. Олександрііська єпархія на чолі з єпископом Боголєпом виділила відповідно кошти в сумі 15 тис. та 25 тис. грн. надала влада Олександрії з міського бюджету на облаштування Божого місця.

  Першим куточком Божого благословення, місцем святості, цілющої кришталевої джерельної води поповнилась духовна скарбничка міста. Така вода дарує нам чисту енергію самої природи, що стане ще одним місцем, де можна буде вгамувати спрагу, набратися сили, оздоровитися.  Кожен хоча б раз в житті пив воду з джерела. За старих часів існувало повір'я, що, напившись джерельної води людина здатна почерпнути силу самої землі. Чудесність цього джерела полягає втому, що воно благодатне – з божого промислу відтворене для потреб християн. Тому, в ньому закладена сила духу та Божа енергія зцілення.

Впевнений, що це перше цілюще джерело відтворене, повернуте людям за допомогою нашого Господа Бога та його послушників стане не лише місцем паломництва від різних захворювань, а й буде представляти культурну, духовну та історичну цінність, що буде передаватися в спадщину.   

І.Мельник

     

Просмотров: 1367 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]