Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
23:23
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 25

Чи не востаннє зустрілися депутати міської ради  під час роботи 103- ї сесії  міської ради, що відбулася 25 вересня. На жаль,  з 50-ти депутатів були присутні в залі лише 36 обранців. Зрозуміло, що попереду нові вибори депутатів до міської ради, можливо хтось активно готується, або вирішив завершувати депутатcьку діяльність. Зрозуміли, що даремно штани та юбки терли, бо жодного разу не було почуто їх голос у сесійній залі (не виконали жодної програмної обіцянки). Інші, навпаки, будуть штурмувати олімп - крісло депутата, бо вважають свою роботу плідною. Виборці розберуться - дадуть оцінку  своїм голосуванням.

 Кількість депутатів зменшується до 34. Тому, безумовно, що боротьба за кожен  мандат - крісло депутата Олександрійської міської ради буде жорсткою.., і не тільки. Нижче подаю фотозвіт депутатів, які сьогодні ще разом, ще депутати, бо завтра не факт ... Читать дальше »

Просмотров: 1344 | Добавил: wernega | Дата: 25.09.2015 | Комментарии (0)

Губернатор Кіровоградщини С.А.Кузьменко,  добре знаючи потужний  аграрно-промисловий ринок області,  постійно наголошує на тому, що:

- Кіровоградщина по праву має бути не лише національним  центром агропромислової виставки – ярмарки з польовою демонстрацією  техніки , а й  вкотре дати можливість налагодження  ділових контактів для успішного вивчення передового досвіду з практичним застосуванням у сільському господарстві. Кінцева мета таких виставок -  мати в подальшому ще вищі показники в сільгоспвиробництві, що є  однією із провідних галузей Кіровоградщини.

 Протягом трьох днів, 1-3 жовтня, в Кіровограді буде проходити міжнародна ярмарка-виставка  «Агроекспо- 2015», що буде представлена найпотужнішими машинобудівними підприємствами України,  іноземними агрокарпораці ... Читать дальше »

Просмотров: 1043 | Добавил: wernega | Дата: 25.09.2015 | Комментарии (0)

А ще  слідчого карного розшуку Івана Туза називали в 70-х роках минулого століття  солдатом порядку. За 25 років служби в органах  міліції Олександрії  Іван Григорович Туз пройшов шлях від рядового міліціонера до начальника міського відділення карного розшуку. У ті роки це було не так просто легко. Тоді звання і посади не роздавалися наліво і направо. Коли сьогодні в 35 років  вже генералом можна стати...  

І.Харитоненко, колишній начальник міськвідділу міліції  свого часу  в  статті «Солдат порядку»,  перебуваючи на посаді заступника начальника міського відділу міліції в листопаді  1972-му році, розповідав на шпальтах міськрайонної  газети  «Ленінський  прапор»: « Професійна майстерність пройшла до Івана Туза в праці. Доводилось не раз вступати  в  боротьбу з озброєними зл ... Читать дальше »

Просмотров: 1086 | Добавил: wernega | Дата: 25.09.2015 | Комментарии (0)