Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
03:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 25 » «Агроекспо -2015» - визнання України на міжнародному рівні
14:06
«Агроекспо -2015» - визнання України на міжнародному рівні

Губернатор Кіровоградщини С.А.Кузьменко,  добре знаючи потужний  аграрно-промисловий ринок області,  постійно наголошує на тому, що:

- Кіровоградщина по праву має бути не лише національним  центром агропромислової виставки – ярмарки з польовою демонстрацією  техніки , а й  вкотре дати можливість налагодження  ділових контактів для успішного вивчення передового досвіду з практичним застосуванням у сільському господарстві. Кінцева мета таких виставок -  мати в подальшому ще вищі показники в сільгоспвиробництві, що є  однією із провідних галузей Кіровоградщини.

 Протягом трьох днів, 1-3 жовтня, в Кіровограді буде проходити міжнародна ярмарка-виставка  «Агроекспо- 2015», що буде представлена найпотужнішими машинобудівними підприємствами України,  іноземними агрокарпораціями, менеджерами та експертами в галузі агропромислового комплексу міжнародного рівня.

Яку  участь приймають машинобудівники Олександрії,  міському голові м. Олександрія   С.К.Цапюку повідав начальник управління економіки міської ради Р.Черевашко під час наради з приводу організаційних питань:

- У Всеукраїнській та міжнародній  виставці-ярмарку «Агроекспо-2015», що відбудеться 1- 3 жовтня в Кіровограді будуть представлені  підприємства агропромислового комплексу м. Олександрія.  Щорічно кількість олександрійських підприємств збільшується. У цьому році проти 6-ти  минулого року в виставці приймуть участь вже 8 підприємств: ТОВ «Олександрійська ливарна компанія» запропонує  увазі  учасників виставки  жатку для збирання соняшника та мульчувач, що розроблені  за новітніми технологіями;  ТОВ «Лізава» представить  вузли та деталі до комбайна, візок для перевезення жатки, що також сьогодні користується попитом, бо якість і ціна доступні;  ТОВ «Автоштамп» також виставить жатки.  ПП «Метал-Макс» виготовляє сучасне обладнання для свиноферм що є новинкою.  ТОВ  «УкрЕнергоПродукт»  виготовляє пелети та піні-кеї (так звані брикети виготовлені на екструдерних або шнекових пресах, їх ще називають «євродрова»);  аграрний  технікум  Білоцерківського аграрного університету взяв на себе функції оформлення стендів, оглядового, мультимедійного та роздаткового матеріалу;  ФОП Філоненко  П.І. представить  у рамках енергозбереження власне вироблені піролізні котли - «Філіни». Також спілка майстрів «Олександрійський  сувенір»  бу де представлена 7- ма учасниками, майстрами в області картин  із солоного тіста,  магнітів, декоративної  біжутерії, ковальських  виробів, роботи  техніки «Декупаж», що буде носити народне та патріотичне спрямування.

Цікавинкою  від Олександрії буде представлена продукція «УкрЕнергоПродукт» (базується в Марто- Іванівці, де свого часу був конфлікт з мешканцями, але  він був позитивно вирішений: збережено підприємство, робочі місця, виробництво  конкурентоспроможної  енергетичної продукції  міжнародного характеру, -авт. ).

- Сьогодні  робота цього підприємства дає змогу левову частину своєї продукції відправляти за кордон, що поповнює казну держави валютними надходженнями, що дуже важливо у складний економічний час для України, - відмітив міський голова. -  Впевнений, що вся  нова, сучасна, за вимовами аграріїв, сільськогосподарська техніка, яку сьогодні виробляють в Україні,  в області та м. Олександрія спроможна конкурувати з подібною продукцією  ведучих машинобудівних підприємств Німеччини,  Голландії, Білорусі, що в рази дорожча від вітчизняного та місцевого  виробника.

                                                                                                                                                            І.Григорович

Просмотров: 1044 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]