Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
18:55
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 25 » Думки з приводу виборів
15:37
Думки з приводу виборів

Чи не востаннє зустрілися депутати міської ради  під час роботи 103- ї сесії  міської ради, що відбулася 25 вересня. На жаль,  з 50-ти депутатів були присутні в залі лише 36 обранців. Зрозуміло, що попереду нові вибори депутатів до міської ради, можливо хтось активно готується, або вирішив завершувати депутатcьку діяльність. Зрозуміли, що даремно штани та юбки терли, бо жодного разу не було почуто їх голос у сесійній залі (не виконали жодної програмної обіцянки). Інші, навпаки, будуть штурмувати олімп - крісло депутата, бо вважають свою роботу плідною. Виборці розберуться - дадуть оцінку  своїм голосуванням.

 Кількість депутатів зменшується до 34. Тому, безумовно, що боротьба за кожен  мандат - крісло депутата Олександрійської міської ради буде жорсткою.., і не тільки. Нижче подаю фотозвіт депутатів, які сьогодні ще разом, ще депутати, бо завтра не факт, що частина з них з різних причин вже не буде депутатами… 

Прийде різношерстий склад депутатського корпусу, що ускладнить роботу як міського голови, так і виконавчого комітету  та і депутатського корпусу в цілому.  Сьогодні, коли депутатська більшість, всі питання життєдіяльності міста значно легше вирішити. 

Уявляю, що через місяць до міської ради прийдуть по 1-2 депутати від різних політичних партій, які за своїми вподобаннями, з точки зору їх політичних поглядів, ніколи не зможуть домовитися про спільну працю на благо виборців Олександрії.  А судячи з оприлюднених вже списків партій, що  прийняли до своїх лав «нових-старих»  членів - кандидатів, хто мріє стати депутатом, видніються як колишні  так  і теперішні одіозні фігури, яким мандат депутата не до лиця.  Багато знайомих  прізвищ, за якими колись стояли люди,та свого часу вони втратили довіру, а сьогодні бажають  вкотре поновити свою політичну діяльність на рівні міста.  Одні партії роблять ставку на молодь, інші – на досвід, а інші – на  модність партії  та гучність назв, а ще інші – на партію влади.  Безперечно, що молодість це добре, але не завжди вона є мірилом якісної дієвої роботи  на розбудову міста. Досвід – це основа того, що чесний депутат може знову бути обраним народом. Модність і гучність партій – це Голіаф на один день, на яких виборці не будуть зупиняти свій погляд . Ми проходили «Озиме покоління», «Партію зелених», «Партію любителів пива»…   Партія влади, об’єднавшись в нову  політичну силу,  візьме свій запланований відсоток, бо народ наш довіряє владі за будь-яких умов. Такий менталітет і віра людей.  Опозиція на тлі  модності, суперечок в партіях, виглядає доволі  впевнено.

Цими виборами буде дано оцінку всім, хто сьогодні керує містом.      

На виборах 25 жовтня більшу кількість депутатів складуть  представники трьох-чотирьох партій, які разом з іншими «прохідниками - одиночками» не зможуть створити  депутатську більшість через антагоністичне ставлення один до одного, через політичну різнобіжність та відсутність взаєморозуміння, ворожість, що відбулося після лютого 2014-го, коли ми поділися на «своїх» і «чужих» з відомих на це причин. Важко спрогнозувати сьогодні скільки від кого прийде в міську раду депутатів, але це не буде конгломерат  - міцний сплав.  Відомо, що новому депутатському корпусу буде архіскладно працювати в нинішніх умовах, коли одні хороші, а інші – вороги. Виголошувати, виступати з критикою своїх опонентів, викривати, займатися чорним піаром, виливати бруд один на одного – це все ще попереду, що готують  виборцям кандидати  в депутати (якщо їх обере люд Олександрії).

 Поживемо, побачимо і почуємо голос кожного, хто просить нашої  підтримки.            

І.Мельник     

Просмотров: 1344 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]