Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
03:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 11

Сьогодні губернатор С.А.Кузьменко прийняв участь у третіх військово-спортивних іграх, що були зініційовані губернатором, щоб ще раз наголосити про важливість патріотичного виховання підростаючого покоління. Перший такий збір відбувся на початку червня в с.Водяному Знам`янського  району. Тоді губернатор високо оцінив участь учнів старших класів у військово-патріотичному вихованні, наголосивши, що такі змагання гартують доблесть, сміливість, патріотичність та любов  до України. 

- Наступні збори будуть проведені на території Олександрійського району. І ми запросимо на них дівчат старших класів, у яких є велике бажання також перевірити свою фізичну і моральну готовність відчути себе солдатом, відповідальним за долю держави. Учасники АТО,  викладачі з військової підг ... Читать дальше »

Просмотров: 1267 | Добавил: wernega | Дата: 11.09.2015 | Комментарии (0)

  

До цього часу, коли газ став по ціні «золотим», ми ніколи не задумувалися над тим, що енергію у будь-якому її вигляді треба заощаджувати. Комунальні платежі вартували копійок, вода лилася цілими днями, теплотраси завжди гріли землю і повітря, ешелони вугілля виходили димом з олександрійських ТЕЦів. Ніхто не рахував казьонних коштів… Так було… Зараз ситуація з енергоносіями різко змінилася. Рахунки за теплопостачання починають зростати до неможливих розмірів. Тому кожен користувач, зокрема тепла,  зараз робить так, щоб суттєво зберегти тепло. Економити на всьому  - означає платити самому собі. Одним із дієвих факторів, що збереже тепло в будівлях, знизить тепловтрати  - є зовнішнє утеплення будівель. Споживаючи менше тепла ми скорочуємо свої витрати на опалення.

  У рамках енергозберігаючих технологій тепла, олександ ... Читать дальше »

Просмотров: 978 | Добавил: wernega | Дата: 11.09.2015 | Комментарии (0)

  Останнім часом завершено повністю капітальний ремонт дороги та тротуару по вул. Першотравневій; тротуарів  - по вул. Діброва та пр. Леніна. Завершується ремонт тротуарів по вул. Луначарського, Свердлова, Червоноармійській,  50- років Жовтня та Калініна (буд.№77), - почав свою розповідь В.В.Литовченко, начальник УЖКГ . – Планується найближчим часом ремонт тротуарів по вул. Чижевського (район прокуратури), Червоного Козацтва ( від вул. Калініна до дитячої лікарні, практично новий тротуар, -авт. ). Завершуються капітальні роботи з асфальтування в районі залізничного вокзалу. Відрізок дороги від вул. Діброви по вул. Чечеріна і вниз по Червоноармійській до елеватора буде капітально відремонтований. На ремонт дороги піде  2012 м2 асфальтного покриття, що буде роками надійно слугувати автомобілістам, - підкреслив Володимир Володимирович.    &n ... Читать дальше »

Просмотров: 951 | Добавил: wernega | Дата: 11.09.2015 | Комментарии (0)

- Но до  поединка с «Порто», которым уже живут не только все болельщики, но и ваши подопечные, предстоит провести матч чемпионата Украины с "Александрией". Как настроить команду на эту игру с соперником без громкого имени?

- Ну причем тут имя? Тем более, что эта команда не является дебютантом Премьер-лиги. А в нынешнем сезоне "Александрия" показала, что является организованной командой, и с ней играть очень непросто. В том числе, и "Шахтеру", что мы увидели в 1-м туре.

Единственное, что сейчас беспокоит, так это то, что после матчей сборных ребята возвращаются не в одинаковом психологическом состоянии - настроение после игр национальных команд у всех сейчас разное. В этой ситуации, конечно, непросто переключиться на чемпионат Украины, но я надеюсь, что мы справимся. К тому же, уверен, ребята понимают ... Читать дальше »

Просмотров: 1011 | Добавил: wernega | Дата: 11.09.2015 | Комментарии (0)