Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
06:56
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 11 » С.А.Кузьменко відвідав с.Березівку
23:24
С.А.Кузьменко відвідав с.Березівку

Сьогодні губернатор С.А.Кузьменко прийняв участь у третіх військово-спортивних іграх, що були зініційовані губернатором, щоб ще раз наголосити про важливість патріотичного виховання підростаючого покоління. Перший такий збір відбувся на початку червня в с.Водяному Знам`янського  району. Тоді губернатор високо оцінив участь учнів старших класів у військово-патріотичному вихованні, наголосивши, що такі змагання гартують доблесть, сміливість, патріотичність та любов  до України. 

- Наступні збори будуть проведені на території Олександрійського району. І ми запросимо на них дівчат старших класів, у яких є велике бажання також перевірити свою фізичну і моральну готовність відчути себе солдатом, відповідальним за долю держави. Учасники АТО,  викладачі з військової підготовки навчали молодь як треба себе вести в різноманітних  військових ситуаціях, бути готовим стати на захист себе та близьких,  - відмітив очільник Кіровоградщини.

 11 вересня  екзамен на перевірку готовності  учнів старших класів  у військовій підготовці приїхав перевірити губернатор С.А.Кузьменко та голова РДА А.Коломійцев. Протягом 4- х днів   школярі на базі аграрного ліцею №31( с.Березівка)  у кількості 80-х юнаків та  15 дівчат муштрували ази військової служби. Свої успіхи були яскраво  продемонстровані гостям. Найбільш неочікуваним моментом задоволення усіх присутніх став приліт гелікоптера з місцевої бригади національної гвардії України. 

Фото з сайту МОЯ АЛЕКСАНДРИЯ 

І.Мельник

Просмотров: 1268 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]