Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
20:19
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 07

  Говорити по Косівську школу можна дуже багато. Перш за все це стосується шефської допомоги ТОВ «Колос»,  керівництво якого постійно  піклується про покращення умов навчання та виховання підростаючого покоління.  І допомога в ремонтах та опаленні, і в Інтернет мережах, і в харчуванні…

Цього літа адміністрація господарства на чолі з О.В.Замковим вирішили оновити зовнішній вигляд подвір`я школи – замінити зношений паркан на новий. Сказано – зроблено. Іншого  не буває.  За словом слідує діло. За якийсь місяць фасад шкільного подвір`я набув сучасного естетичного та красивого  вигляду.  Цегляна кладка, дерев`яні  вставки, дашки над стовпчиками. Все милує око. І це ще не кінець облицювання паркану …

Ось так дбають господарі на селі про покращення життя людини села.

З цього приводу на думку ... Читать дальше »

Просмотров: 1208 | Добавил: wernega | Дата: 07.09.2015 | Комментарии (0)

  Ще кілька днів тому  в районі дитячої лікарні не велися жодні ремонтні роботи на відрізку дороги по вул. Червоного Козацтва, що став протягом десятиліть (останні 50 років, як мінімум, - авт.) каменем спотикання. Роками просто ніхто не звертав уваги на те, що в дощову погоду  утворювалося озеро води, що заливало подвір`я  лікарні. Проїхати не було жодної можливості автотранспортом в напрямку вул. Садова. Правда, минувшої каденції керівники міста взялися відремонтувати цю ділянку, але все закінчилося облаштуванням левневки, засипкою щебеню та  частковим встановленням бордюрів... А далі… кримінальна  справа, яка нещодавно лише закрита. Кажуть, що на цій ділянці дороги та по вул. Нагорна (300м) було «заасфальтовано» кілька мільйонів гривень. Через три місяці асфальт весь «вивезли» шини  автомобілів. Гарантія, особисто запит ... Читать дальше »

Просмотров: 1097 | Добавил: wernega | Дата: 07.09.2015 | Комментарии (0)

Днями, тільки повернувшись з  довготривалої командировки на схід, голова Олександрійської районної спілки «Ветеранів  війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів)» Валентин Кондрескул разом з членом спілки Григорієм Фірсом провідали матір загиблого воїна в Афганістані Анатолія Рощика Ганну Купріянівну, щоб привітати її з  днем народження.

Ганна Купріянівна завжди радо зустрічає колишніх воїнів-афганців. Серед них вона бачить свого «вже дорослого і такого  рідного сина Толю, який в чергове  приїхав відвідати матір...», - говорить щоразу мати героя, - відмітив В.Кондрескул .  – Мені приємно, що мене не забувають, не забувають рідні, влада, а головне його однолітки, котрі разом з ним пішли в Афганістан. Ви мені завжди нагадуєте мого ... Читать дальше »

Просмотров: 1337 | Добавил: wernega | Дата: 07.09.2015 | Комментарии (0)