Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
18:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 7 » Привітали матір героя
11:25
Привітали матір героя

Днями, тільки повернувшись з  довготривалої командировки на схід, голова Олександрійської районної спілки «Ветеранів  війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів)» Валентин Кондрескул разом з членом спілки Григорієм Фірсом провідали матір загиблого воїна в Афганістані Анатолія Рощика Ганну Купріянівну, щоб привітати її з  днем народження.

Ганна Купріянівна завжди радо зустрічає колишніх воїнів-афганців. Серед них вона бачить свого «вже дорослого і такого  рідного сина Толю, який в чергове  приїхав відвідати матір...», - говорить щоразу мати героя, - відмітив В.Кондрескул .  – Мені приємно, що мене не забувають, не забувають рідні, влада, а головне його однолітки, котрі разом з ним пішли в Афганістан. Ви мені завжди нагадуєте мого синочка…

 Спогади, вони повертають у юначі роки, роки Афганістану… Сьогодні  афганці знову на передовій – на сході України. Одні відстоюють зі зброєю в руках її незалежність, Інші – будували захисні редути  від  ворога.

Того ж дня члени спілки відвідали Новопразьку  ЗОШ I-II  ступенів, щоб привітати  учнів та педагогічний колектив навчального закладу  з початком нового навчально-виховного року та подарувати кілька м’ячів для зайняття спортом .

І.Мельник   

Просмотров: 1337 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]