Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
04:38
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 7 » Завершуються роботи по ремонту наболілого...
20:38
Завершуються роботи по ремонту наболілого...

  Ще кілька днів тому  в районі дитячої лікарні не велися жодні ремонтні роботи на відрізку дороги по вул. Червоного Козацтва, що став протягом десятиліть (останні 50 років, як мінімум, - авт.) каменем спотикання. Роками просто ніхто не звертав уваги на те, що в дощову погоду  утворювалося озеро води, що заливало подвір`я  лікарні. Проїхати не було жодної можливості автотранспортом в напрямку вул. Садова. Правда, минувшої каденції керівники міста взялися відремонтувати цю ділянку, але все закінчилося облаштуванням левневки, засипкою щебеню та  частковим встановленням бордюрів... А далі… кримінальна  справа, яка нещодавно лише закрита. Кажуть, що на цій ділянці дороги та по вул. Нагорна (300м) було «заасфальтовано» кілька мільйонів гривень. Через три місяці асфальт весь «вивезли» шини  автомобілів. Гарантія, особисто запитував у підрядників, – 3 місяці. Вперше тоді дивувався, що це за гарантія - 3 місяці. Робили в дощ, в мороз, сніг…глибокої осені. Дивно було споглядати:  спішили, закінчувався бюджетний рік. Кошти треба було повертати. «Закатали» в асфальт...

Людям  від цього не легше. Сьогодні, здається, що робота  виконана успішно. На разі до капітального ремонту зроблено те, що не робилося десятиліттями.  Міський голова С.К.Цапюк кілька днів тому  відвідав об’єкт…  Мешканці прилеглих будинків приємно здивовані, побачивши, що можна оперативно вирішувати наболілі  проблеми, коли вулицею неможливо будо ні пройти, ні проїхати  в дощову погоду.  «Чорновий асфальт» - основу покладено – черга за основним шаром.       

Частково, наскільки можливо, почистили левневку, що не дасть можливість стічним водам заливати територію дитячої  лікарні. А  в майбутньому все ж потрібно почати ремонт спершу – заміною левневки (не менше 70 метрів підземної частини, - авт.).  

І.Мельник     

Просмотров: 1098 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]