Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
07:52
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 04

 Напередодні Дня підприємця, що відзначається щорічно першої вересневої  неділі, на черговому засіданні виконкому міський голова від імені міської ради привітав групу олександрійських підприємців з нагоди професійного свята – Дня підприємця.

Від імені Кіровоградської обласної державної адміністрації Почесною Грамотою нагороджено директора ПП «Колега»  О.Гушлевського. Грамотами міської ради відзначено підприємців:  С.Моцного,   А.Горошка,  В.Кожемяченко, С.Кузнецова, О.Репенька, Л.Коваль  та ін. Зокрема, мер міста С.К.Цапюк наголосив, що сьогодні малий і середній бізнес у значній мірі наповнює міську казну, що дає змогу ремонтувати  навчальні та медичні заклади, дороги, тротуари; створювати нові робочі місця та побажав підприємцям  успіхів у бізнесі, міцного здоров`я та родинного щастя.   
 Від іме ... Читать дальше »

Просмотров: 1106 | Добавил: wernega | Дата: 04.09.2015 | Комментарии (0)

  31 серпня наш земляк, двічі Герой Радянського Союзу, льотчик-космонавт Леонід Іванович Попов відзначив свій 70- річний ювілей. Як далеко і як  цікаво споглядати на фотографії, які вперше виставлені на огляд. Завдячуючи І.П.Коваленку, тодішньому викладачу  одного з   олександрійських профтехучилищ, який вів гурток фотолюбителів, випала доля фотографувати  нашого уславленого  героя-космонавта, коли  він разом з іншим космонавтом Джанібековим були гостями Олександрії.  Зі слів Івана Петровича ці знімки ніколи не виставлялися на широкий загал  глядацької олександрійської аудиторії.

І.Мельник

   ... Читать дальше »

Просмотров: 1121 | Добавил: wernega | Дата: 04.09.2015 | Комментарии (0)

 Коли люди об`єднані  певною метою, коли в них є бажання творити добрі починання:  красиве і корисне, тоді  вони легко даються. Сьогодні мова йде про дворові території багатоквартирних будинків.  Не дивно, що бум на прикрашення  дворів виник буквально кілька років тому назад. І перші такі двори, де були облаштовані з художнім смаком і народним українським колоритом  клумби,сьогодні милують око мешканців цих будинків та прохожих.  Це було диво! А далі гарну і корисну ініціативу раз-за-разом підхоплювали інші мешканці Олександрії.  Сьогодні якщо не третина, то значна частина дворових багатоповерхівок  уквітчана доглянутими клумбами з декоративними прикрасами (плетений тин, глиняні глечики, макітри…).   

Вулиця Семашка, 22, будь ласка, пройдіться подвір`ям. Відразу впадає в очі розписана будівля теплорозподільника, яка с ... Читать дальше »

Просмотров: 1186 | Добавил: wernega | Дата: 04.09.2015 | Комментарии (0)