Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
05:28
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 4 » 20 підприємців відзначені міською владою
20:56
20 підприємців відзначені міською владою

 Напередодні Дня підприємця, що відзначається щорічно першої вересневої  неділі, на черговому засіданні виконкому міський голова від імені міської ради привітав групу олександрійських підприємців з нагоди професійного свята – Дня підприємця.

Від імені Кіровоградської обласної державної адміністрації Почесною Грамотою нагороджено директора ПП «Колега»  О.Гушлевського. Грамотами міської ради відзначено підприємців:  С.Моцного,   А.Горошка,  В.Кожемяченко, С.Кузнецова, О.Репенька, Л.Коваль  та ін. Зокрема, мер міста С.К.Цапюк наголосив, що сьогодні малий і середній бізнес у значній мірі наповнює міську казну, що дає змогу ремонтувати  навчальні та медичні заклади, дороги, тротуари; створювати нові робочі місця та побажав підприємцям  успіхів у бізнесі, міцного здоров`я та родинного щастя.   
 Від імені командира  батальйону «Айдар» міський голова оголосив та вручив Подяки відомим олександрійським волонтерам В.Стадниченку та М.Кульзі, котрі своєю великою  щоденною працею  одні з перших в області почали займатися волонтерством – підтримкою  учасників АТО. В свою чергу В.Стадниченко досить точно  висловив  думку олександрійців: «Ворог буде розбитий, перемога буде за Україною, ми повернемо свої території в межах кордону, що був до 2014 року».  Зал щирими оплесками нагородив волонтера. М.Кульга відмітив, що ця Подяка – це робота всіх олександрійців, зокрема, підприємців, котрі надають велику матеріальну допомогу учасникам АТО.

І.Мельник     

Просмотров: 1106 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]