Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
07:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 25

Календар першого кола  Чемпіонату з футболу  «Ліга-Парі-Матч» з огляду на участь у ньому  «Олександрії», здається на перший погляд, що схильний до нашої команди. Грізного суперника «Шахтар» ми вже пройшли – отримали гарний урок навчання гри в футбол. Попереду (2- й тур, дату не вказую, бо число в подальших турах може змінюватися, - авт.) домашній прийом запорізького «Металурга», який в першому турі з розгромним рахунком 0:6 програв луганській «Зорі». Команда  "металургів"  оновлена майже повністю. В основному,  це молоді гравці, які не мають  великого  футбольного досвіду. Олександрійцям треба прикласти максимум зусиль, старанності, агресивності, щоб здобути перемогу, бо вже в 3-му турі 1-го серпня на наших земляків чекає ще одне надзвичайн ... Читать дальше »

Просмотров: 1326 | Добавил: wernega | Дата: 25.07.2015 | Комментарии (0)

24 липня на засіданні виконавчого комітету Олександрійської міської ради міський голова С.К.Цапюк привітав кращих представників малого бізнесу Олександрії з їх професійним святом –Днем працівника торгівлі .

Напередодні свята хочу побажати усім торгівельникам нашого міста усіляких гараздів у веденні підприємництва, успіхів і задоволення від своєї роботи.  Ви постійно знаходитеся серед людей, ви обслуговуєте кожного з нас якісними товарами та послугами. Від вашої праці залежить  хороший настрій та здоров`я кожної людини. То ж прийміть щиросердні вітання з нагоди свята, міцного довголіття, родинного щастя в кожну вашу родину, а найголовніше -  мирного неба над головою, - сказав міський голова.   

 За розпорядженням губернатора Кіровоградщини С.А.Кузьменка почесною Подякою обласної державної адміністрації відзначено великий вклад у розвиток торг ... Читать дальше »

Просмотров: 1029 | Добавил: wernega | Дата: 25.07.2015 | Комментарии (0)

Хто захищає наші рубежі на сході від посягань ворогів, а хто займається військово-патріотичним вихованням. Волонтери – вони взяли на себе місію по утриманню наших воїнів та ще й  в придачу зайнялися військоо-патріотичним вихованням  молоді, котрій невдовзі ставати на захист Батьківщини.

 Так, у міському центрі ім. А.Худякової  діє  виставка експонатів з війни, що сьогодні йде на Донбасі. 23 липня за ініціативи Олександрійського військкомату та волонтерського руху була організована  зустріч студентів  Олександрійського політехнічного коледжу, щоб вкотре розказати та наочно показати майбутнім захисникам нашої країни, що сьогодні відбувається на Донбасі, коли йде неоголошена братовбивча війна. Михайло Дмітрієв – волонтер, який вже понад р ... Читать дальше »

Просмотров: 1093 | Добавил: wernega | Дата: 25.07.2015 | Комментарии (0)