Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
02:31
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 25 » Військово-патріотичне виховання під прицілом волонтерів
00:16
Військово-патріотичне виховання під прицілом волонтерів

Хто захищає наші рубежі на сході від посягань ворогів, а хто займається військово-патріотичним вихованням. Волонтери – вони взяли на себе місію по утриманню наших воїнів та ще й  в придачу зайнялися військоо-патріотичним вихованням  молоді, котрій невдовзі ставати на захист Батьківщини.

 Так, у міському центрі ім. А.Худякової  діє  виставка експонатів з війни, що сьогодні йде на Донбасі. 23 липня за ініціативи Олександрійського військкомату та волонтерського руху була організована  зустріч студентів  Олександрійського політехнічного коледжу, щоб вкотре розказати та наочно показати майбутнім захисникам нашої країни, що сьогодні відбувається на Донбасі, коли йде неоголошена братовбивча війна. Михайло Дмітрієв – волонтер, який вже понад рік є активним учасником по матеріальній допомозі військовослужбовцям, що перебувають в зоні АТО, ознайомив детально студентів з  волонтерською діяльністю, з тим як сьогодні служиться нашим землякам, якими  «гостинцями» щоденно "обдаровують" вороги України наших захисників.

- Там війна, там вирішується доля майбутньої  України. Там захисники - олександрійці, котрі стали грудьми проти ворога.  Ми пишаємося їх  героїзмом, стійкістю і духом переможця. Не сьогодні-завтра прийде час і вам ставати на захист  нашого народу.  Це святий обов’язок кожного громадянина України, -наголосив екскурсовод та організатор виставки.

Перед слухачами виступив  учасник АТО О.Панігбєєв, який проходив  річну службу в 42- му кіровоградському батальйоні  57-ї бригади під Краматорським, Дебальцевим та Костянтинівкою… Отримав легке поранення. Поряд з ним проходили службу ще 10 олександрійців, котрі  повернулися додому. Учасник АТО наголосив, що треба сьогодні виховувати в молодого покоління дух патріотизму, який дуже необхідний там, без якого неможлива  дружба і взаємодопомога та перемога.

Такі музейні  виставки,  відвідини їх небайдужими олександрійцями, найкраще  «розкажуть»  відвідувачам, дадуть зрозуміти краще суть того, що сьогодні насправді відбувається на Донбасі, побачити на власні очі чим живе армія, її солдати.

І.Мельник             

Просмотров: 1093 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]