Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
06:22
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 25 » ФК "Олександрія": з ким, коли і як?
10:39
ФК "Олександрія": з ким, коли і як?

Календар першого кола  Чемпіонату з футболу  «Ліга-Парі-Матч» з огляду на участь у ньому  «Олександрії», здається на перший погляд, що схильний до нашої команди. Грізного суперника «Шахтар» ми вже пройшли – отримали гарний урок навчання гри в футбол. Попереду (2- й тур, дату не вказую, бо число в подальших турах може змінюватися, - авт.) домашній прийом запорізького «Металурга», який в першому турі з розгромним рахунком 0:6 програв луганській «Зорі». Команда  "металургів"  оновлена майже повністю. В основному,  це молоді гравці, які не мають  великого  футбольного досвіду. Олександрійцям треба прикласти максимум зусиль, старанності, агресивності, щоб здобути перемогу, бо вже в 3-му турі 1-го серпня на наших земляків чекає ще одне надзвичайно серйозне  випробування «Металістом», котрий  в першому турі здолав «Карпати» - 2:0.  В.Прийомов оформив «дубль».  Загадаймо, що свого часу він грав за «Олександрію».  З огляду на календар, нашими наступними суперниками завжди  ті будуть команди, які перед цим будуть екзаменуватися «Зорею», що додає нам якогось полегшення, бо для кожного суперника «Зоря» - надто міцний горішок, який легко не розбити, не взяти очки, а то й  наразитися на програш…      

8- го серпня  (4-й тур) в домашньому протистоянні «Олександрія» буде приймати срібного призера першої ліги – дебютанта  «Ліга-Парі-Матч»  дніпродзержинську «Сталь», котра ледве не створила  сенсації  в матчі з київським «Динамо», ведучи в рахунку. Потім пенальті, а до цього  рука була в динамівців, видалення з поля гравця «Сталі». Склалося таке враження, що нашому сусіду не повезло з суддею в полі. Цей поєдинок під силу олександрійцям. Очки треба набирати.  З огляду на те, що «Зоря» для  «Сталі» ( 3-й тур) стане дуже серйозним суперником.  

 15-го серпня (5-й тур):  «Олімпік» -«Олександрія». Від цього матчу також треба чекати позитивного результату.  Кожен тренер складає для себе  календар перемог, і  поразок. Це зрозуміло і закономірно. Тренер будує свою програму мінімум і максимум. І це правильно, бо виходити на поле і вигравати – це дуже об’ємно, незрозуміло, а  план  набору очок – це вже реальна робота, яка несе в собі впевненість, яка,  при  додатковому надиханні патріотичності, повинна увінчатись успіхом. Прогнози базуються на знанні тренера свого суперника, на вірі в своїх гравців, на їх потенціальних можливостях і характері. Слід нагадати, що до зустрічі з нашими земляками «Олімпік» пройде випробування «Динамо», «Карпатами» і «Зорею».   

9-го серпня (6-й тур) до нас завітає одеський «Чорноморець», який пройшов «очищення» від іноземних гравців. Звісно, що поєдинки з цією командою  завжди носили характер боротьби, впертості  і безкомпромісності. Це буде надзвичайно цікавий поєдинок, адже ще кілька років тому  «Чорноморець»  грав  у першій лізі, і олександрійці на рівних грали з одеситами. До цього часу одесити зіграють дуже важкі матчі з  «Дніпром», «Динамо»,  «Карпатами» та  «Зорею».

До зустрічі з киянами є сподівання і надія на результативні матчі олександрійців  у попередніх п’яти турах.    

12-го вересня (7-й тур) дуже важкий  поєдинок в Києві проти чинного чемпіона  - «Динамо». Безумовно, це буде друге серйозне випробування (після «Шахтаря», – авт.) для олександрійців. Сальдо не нашу  користь. Що зможе протиставити В.Шаран киянам покаже час,а головним чинником стане зігранність нашої команди. Перед цим динамівці поміряються силами з «Зорею», котра постарається  нав`язати чемпіону жорстку гру. 

19-го вересня ( 8-й тур) до нас завітають  львівські «Карпати». З цією командою  можна грати і вигравати, бо останні роки показують, що команда  в пошуках своєї манери гри, яка дуже важко дається «левам». Сильні гравці залишили команду, а молодь  ще не готова до виконання поставлених завдань. Перед цим  «Карпати» зіграють вдома проти «Зорі». 

26-го вересня (9-й тур) в Запоріжжі нас буде приймати  луганська «Зоря», котра є однією  і найперспективніших команд  нинішнього  Чемпіонату  «Ліга-Парі-Матч».  Луганчани вміють показати таку гру, що характеризується  швидкістю, комбінаційністю, а головне  настирливістю до перемоги.  З  «Зорею»  буде важкий матч. Ж.Любенович вкотре  відвідає Олександрію, свою колишню команду.  

Після двохнедільної перерви 13- го жовтня (10-й тур) нас буде екзаменувати дніпропетровське «Дніпро».  Усі виїзні матчі з цією командою ми програвали. Команда  М.Маркевича здатна до всілякої манери гри - можуть програвати по ходу матчу… Відсутність Коноплянки нічого не означає. Час покаже до того які місця посідатимуть обидві команди в турнірній таблиці.  Перед матчем з олександрійцями наш суперник поміряється силами  на  виїзді в  Харкові  проти  «Металіста».   

 17- го жовтня  (11-й тур)до нас завітає луцька «Волинь» - команда  непередбачувана, як непередбачуваний і  її тренер В.Кварцяний.  Волиняни можуть  нав’язати свою манеру гру, свій  бойовий характер. Але і ця команда має підйоми і  спади. Подивимося як вона буде виглядати на кінець першого кола. Так  складається графік, що більшість наших суперників  буде з нами грати після поєдинків з «Зорею». 

24-го жовтня  (12-й тур) « Говерла» -  «Олександрія». Що чекати від цього матчу?  Звісно, що позитивного результату. По складу гравців – у закарпатців  відсутні топ- гравці. Вони грають за рахунок колективної гри, яку можна нейтралізувати – розваливши її швидкими таранними контратаками  нашої команди.  До нас ужгородці  зіграють знову таки матч проти луганської «Зорі».

31-го жовтня (13-й тур) приймаємо  полтавську «Ворсклу», команду з якою  можна грати і набирати  очки.  Це той  запас очок, який буде нам потрібен на кінець першого кола.  Полтавчани знають, що олександрійці для них досить незручний  суперник з яким важко грати, вони практично не можуть грати з нами. А перед цим полтавчани вдома зіграють проти «Зорі».

7- го листопада (14-й тур) відбудеться гра «Олександрія» - «Шахтар» - матч  вже другого кола. У цьому поєдинку олександрійці повинні  дати справжній бій супернику. В домашніх стінах і при масованій підтримці наших уболівальників, наа команда  здатна показати свою майстерність. І знову «Зоря» буде напередодні протистояти  у Львові «Шахтарю».

21-го листопада (15-й тур) олександрійці поїдуть за очками до «Металурга» (З), який до цього часу проведе матч  з «Зорею» (в першому турі запоріжці програли з рахунком  6:0 луганчанам, - авт.). Взяти очки в Запоріжжі – це реальний шанс піти на зимові канікули з позитивним сальдо. Це крок до утвердження  свого чинного місця в турнірній таблиці.  Кожен матч, кожне здобуте очко  в «Ліга-Парі-Матч»  буде вартувати місця прописки серед найсильніших футбольних команд  України. 

Кажуть, що робити прогнози невдячна справа, щоб потім не розчаровуватися. Гадаю, що це не правильне розуміння, таким чином, навпаки, коли є самоціль,  бажання виконати задумане, то успіх прийде обов`язково. Дорогу долають сильніші. Треба прагнути до перемог всіма фібрами тіла. Той, хто планує, той хто діє згідно задуманого, той обов’язково буде мати зиск від своєї роботи. Футбол - це система  розрахунків, коли в неї включаються не тільки тренерська робота з гравцями, будування  манери гри, її характеру.  Сьогодні беруть до учваги все, що  може принести результат.  Це і  участь команд  у лізі Європи, у лізі Чемпіонів, які будуть відбирати фізичні сили суперника. Для нас у певній мірі буде важливо наскільки вдало буде грати «Зоря» з  нашими наступниками,  наскільки  вона зможе забрати в них очки, буде  залежати і поєдинки нашої команди, бо «Зоря» стабільна, сильна духом, грою команда, що здатна засмутити інші команди.Чи стане вона нашим  добрим помічником -повадирем до нашого успіху, час покаже вже невдовзі.

А завтра адміністрація  ФК "Олександрія"  щиросердно запрошує небайдужих олександрійців прийти і допомогти команді здобути першу  бажану перемогу над "Металургом". Матч розпочнеться о 19. 30. Квитки можна придбати в касах стадіону заздалегідь. Вартість квитка  15 грн. Ми варті перемагати!

Сьогодні, 25 липня,  молодіжний  склад "Олександрії" - U-21  буде грати з "Металургом"  на КСК "Олімп" (м-н Перемога). Початок матчу о 17. 00.   

І.Мельник

           

                     

Просмотров: 1326 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]