Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
05:42
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 16

Мир на протязі всіх віків існування людства  був заповітною мрією всіх воєн. Будь-яка війна фактично закінчувались завжди миром. Про подібне сьогодні мріє кожен українець, щоб  військовий конфлікт на Сході нашої України якнайскоріше закінчився мирним врегулюванням. Україна, її народ по історії свого існування миролюбний  - захисник …

Напередодні Дня миротворця, ми зустрілися з двома бійцями-добровольцями з  Ігорем Бектеміровим та Сергієм Поліщуком. Дядько і племінник віддали захисту непорушності  та цілісності України по року служби в зоні АТО. Ця зустріч  відбулася в міському музеї  ім. А.Худякової, в одному із залів, де виставлено на показ трофеї, які несуть смерть нашим бійцям з зони АТО. Зібрав цю колекцію волонтер Михайло Дмітрієв, перебуваючи в зоні АТО за спринння депутата міської ради Володимира Дожджаніка, та ... Читать дальше »

Просмотров: 1475 | Добавил: wernega | Дата: 16.07.2015 | Комментарии (0)

  Вчора на 12 годину дня  міжнародна благодійна місія на чолі з паном Андерсом  відвідла Олександрію з метою надання гуманітарної допомоги.

 Датчани вперше відвідали Україну. До цього часу вони роками працювали з Білоруссю, Литвою і Латвією. Вони дуже зачаровані українським народом, його мужністю і патріотизмом. Відвідавши санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок №16), а прибули вони, щоб вручити діткам іграшки конструктори «Лего». Оглянувши затишні кімнати для дітей, що потребують особливих умов дошкільного виховання (діти з легеневими хворобами, - авт.), гості з Данії високо оцінили турботу української влади за майбутнє підростаюче покоління. 

На знак щирої подяки за дарунки малеча станцювала та заспівала гімн України. Для гостей це стало чимось неймовірним, вони розчулено зі слізьми на очах залишали гостинних діток. А завідуюча дощ ... Читать дальше »

Просмотров: 1081 | Добавил: wernega | Дата: 16.07.2015 | Комментарии (0)