Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
09:07
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 16 » Міжнародна місія в Олександрії
19:58
Міжнародна місія в Олександрії

  Вчора на 12 годину дня  міжнародна благодійна місія на чолі з паном Андерсом  відвідла Олександрію з метою надання гуманітарної допомоги.

 Датчани вперше відвідали Україну. До цього часу вони роками працювали з Білоруссю, Литвою і Латвією. Вони дуже зачаровані українським народом, його мужністю і патріотизмом. Відвідавши санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок №16), а прибули вони, щоб вручити діткам іграшки конструктори «Лего». Оглянувши затишні кімнати для дітей, що потребують особливих умов дошкільного виховання (діти з легеневими хворобами, - авт.), гості з Данії високо оцінили турботу української влади за майбутнє підростаюче покоління. 

На знак щирої подяки за дарунки малеча станцювала та заспівала гімн України. Для гостей це стало чимось неймовірним, вони розчулено зі слізьми на очах залишали гостинних діток. А завідуюча дощкільним закладом О.Буц подарувала гсотям український дитячий оберіг власноруч зроблений руками вихователів дошкільного закладу. 

Уже в інтерв’ю нашому кореспонденту пан Андерсон, підкреслив, що всі дитсадки Олександрії отримають «Лего» протягом кількох днів.  Головна ж місія датських гостей – це надання великовантажної  гуманітарної допомоги медичним обладнанням, яке буде розподілено між головними лікарнями міста. Фура вантажу проходить розмитнення.  До послуг олександрійців  буде установка з гемодіалізу, електроліжка, білизна та інше медичне обладнання. Гості з далекої Данії пообіцяли, що і надалі будуть проводити відповідну роботу по організації гуманітарної допомоги  до нашого міста. У цьому зацікавлений колишній олександрієць, а нині  мешканець Данії Михайло  Кульга, його батько Сергій Михайлович Кульга відомий  олександрійський волонтер, який проводить величезну  роботу по наданню допомоги  учасникам АТО.

І.Мельник    

Просмотров: 1082 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]