Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
10:46
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 12

 Голова новоствореної  ГО «Учасники АТО Олександрійщини»  Юрій Коваль, колишній  учасник АТО, поділився своїми думками щодо створення нової громадської організації:

- Для захисту інтересів учасників АТО на днях була зареєстрована  міськрайонна громадська організація «Учасники АТО Олександрійщини». І вже 10-го  липня за сприяння райдержадміністрації, спільно з районним центром соціальних служб для сім`і, дітей та молоді запросили учасників АТО на тренінг психологічної підтримки, що відбувся в актовому залі  АПК за адресою вул. Першотравнева, 5.   
Метою такого заходу стало надання сили і підтримки, зустріч з побратимами, оволодівання  методами саморегуляції, покращення самопочуття, оволодівання підвищення стресостійкості.
- Юрію, скільки атовців  з Олександрійщини є членами громадської ор ... Читать дальше »

Просмотров: 1134 | Добавил: wernega | Дата: 12.07.2015 | Комментарии (0)

12 липня відбулася остання контрольна гра головної команди ФК «Олександрія», яка на СК «Ніка» перевірила якість гри молодіжної команди «Олександрія» ( U-21). Звісно, що підопічні А.Купцова, зібрані за короткий термін, ще не зіграні, їх фізика і  майстерність потребують якісних змін. Тому і результат відповідний – 4:0 на користь ФК «Олександрія».  

«Олександрія»: Рудик, Микицей, Матвєєв, Глушицький, Чеботаєв, Морозенко, Леонов, Чорній, Старенький, к/к, Полярус, Коломоєць.

2-й тайм: Леванідов, Чеботаєв, Басов, Шендрік, Микицей (Сухоцький, 60), Банада, Запорожан, к/к, Степанюк, Голенков, Козак, Пономар.

Гол.тренер: В.Шаран.

«Олександрія» (U-21): Леванідов, Дехтяренко, Гнип, Берез ... Читать дальше »

Просмотров: 1299 | Добавил: wernega | Дата: 12.07.2015 | Комментарии (0)

 Жнива – 2015 у розпалі. Усі господарства Олександрійщини  включилися  до збирання ранніх зернових.  Середня врожайність озимого ячменю  складає 33, 7 ц/га (зібрано його від загальної площі 48%), ярого – 28, 4 ц/га (4%) та гороху -21, 5 ц/га (10%), пшениця вродила майже 40 центнерів з гектара збирають. Ріпака зібрано на площі 36%, середня врожайність складає 18 ц/га.

Як  жнивують в ТОВ «Колос» говорить директор господарства Олександр Вікторович Замковий:

 - Стартували 5-го липня. Попередньо виконали всі протипожежні заходи: обкосили поля, прогрейдерували польові дороги, встановили попереджувальні знаки.  В поле вийшли три комбайни, котрі дуже швидко, -  за три дня  роботи впоралися зі збором озимого ячменю на площі  272 гектара. На 10 липня зібрано врожай гороху ... Читать дальше »

Просмотров: 2436 | Добавил: wernega | Дата: 12.07.2015 | Комментарии (0)