Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
06:04
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 12 » Юрій Коваль: «Ми будемо допомагати учасникам АТО»
14:14
Юрій Коваль: «Ми будемо допомагати учасникам АТО»

 Голова новоствореної  ГО «Учасники АТО Олександрійщини»  Юрій Коваль, колишній  учасник АТО, поділився своїми думками щодо створення нової громадської організації:

- Для захисту інтересів учасників АТО на днях була зареєстрована  міськрайонна громадська організація «Учасники АТО Олександрійщини». І вже 10-го  липня за сприяння райдержадміністрації, спільно з районним центром соціальних служб для сім`і, дітей та молоді запросили учасників АТО на тренінг психологічної підтримки, що відбувся в актовому залі  АПК за адресою вул. Першотравнева, 5.   
Метою такого заходу стало надання сили і підтримки, зустріч з побратимами, оволодівання  методами саморегуляції, покращення самопочуття, оволодівання підвищення стресостійкості.
- Юрію, скільки атовців  з Олександрійщини є членами громадської організації?
 - На сьогоднішній день через АТО пройшло 32 бійці-побратими, що сьогодні вже демобілізовані.  На жаль, через  тяганину в документообігу, лише 17  з них   отримали посвідчення учасника АТО. Тому, виникла ідея самоорганізуватися в організацію, яка буде надавати правову допомогу в оформленні земельних питань, в наданні пільг і так далі. Ми хочемо стати активними учасниками життя. Вік наших членів  від 20 і до 45 років -по мобілізації. Сьогоднішня подія –  перший крок у цьому напрямку, щоб вони не відчували дискомфорту. Ми вдячні районній владі в особі А.Коломійцева та директора Центру соціальних служб  сім`ї, дітей та молоді І.Чемерис, котрі організували цей тренінг, надрукували посібник  «На допомогу захисникам Батьківщини», в якому досить детально та законодавчо вказано права і пільги для учасників  АТО та членів їх сімей – підстави та порядок їх отримання, рекомендації, довідкова інформація.   

І.Мельник     

 

 

 

 

 

 

 

Просмотров: 1134 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]