Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
07:19
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 07

Напередодні старту  ФК "Олександрія"  в еліті українських футбольних грандів  адміністрацією клубу  було оголошено про конкурс на кращий вимпел, що буде символізувати приналежність та відповідність до ФК "Олександрія". "Не зупинятись на досягнутому!" - цього  головного постулату, здається, що не вистачає на вимпелі, бо він повинен  слугувати головною рушійною силою у здобутті  майбутніх перемог футболістів. Він кредо головного спонсора команди -  "УкрАгроКому".

Підведено підсумки конкурсу на дизайн нового клубного вимпелу. Для участі в конкурсі, який тривав впродовж трьох тижнів було надіслано 38 робіт.  Приємно, що всі дизайнери дотримались головної умови конкурсу – використання логотипу ФК "Олександрія".

Кращим автором нового ... Читать дальше »

Просмотров: 1728 | Добавил: wernega | Дата: 07.07.2015 | Комментарии (0)

Літні канікули, хто не мріяв про них ще задовго до завершення навчального року. Вже після новорічних свят школярі починають планувати, чим вони будуть займатися влітку. Спи скільки хочеш, футбол, купання, рибалка…

  Сьогодні мова йде про інший літній  відпочинок з користю, який організований  управлінням освіти,  молоді і спорту міськради при Центрі дитячо-юнацької творчості, що знаходиться в затишному приміщенні по вул. Шевченка.  Відвідувачі гуртка з художнього різьблення  і надалі займаються улюбленою справою. Керівник гуртка  Д.В.Чумак згуртував навколо себе обдарованих та трудолюбивих  дітлахів, використовуючи традиції  художнього різьблення  для  розвитку їх  творчих здібностей. Юні художники по дере ... Читать дальше »

Просмотров: 1066 | Добавил: wernega | Дата: 07.07.2015 | Комментарии (0)

На Сході мирні угоди не діють. Ворог постійно веде вогневі атаки проти нашого переднього краю оборони. Гинуть люди, знищуються населені пункти...  Не пустити ворога в глиб української  землі чи не найголовніше  завдання №1, що стоїть на черзі дня керівництва держави.  

У березні Президент України П.Порошенко оголосив про будівництво на Донбасі для захисту від можливих нападів терористів  у рамках зведення та відновлення фортифікаційних споруд уздовж лінії розмежування будівництва 300 опорних пунктів  1, 2 та 3-ої лінії оборони. Президент дав доручення до середини липня  їх побудувати.

 У будівництві приймає участь 21 область. Яку роботу виконує Кіровоградщина, ми попросили прокоментувати голову КОДА С.А.Кузьменка:

- Кіровоградщина взялася за будівництво 10 фортифікаційних споруд ( 9- на схо ... Читать дальше »

Просмотров: 1884 | Добавил: wernega | Дата: 07.07.2015 | Комментарии (0)