Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
14:56
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 7 » Забезпечено надійний захист
10:43
Забезпечено надійний захист

На Сході мирні угоди не діють. Ворог постійно веде вогневі атаки проти нашого переднього краю оборони. Гинуть люди, знищуються населені пункти...  Не пустити ворога в глиб української  землі чи не найголовніше  завдання №1, що стоїть на черзі дня керівництва держави.  

У березні Президент України П.Порошенко оголосив про будівництво на Донбасі для захисту від можливих нападів терористів  у рамках зведення та відновлення фортифікаційних споруд уздовж лінії розмежування будівництва 300 опорних пунктів  1, 2 та 3-ої лінії оборони. Президент дав доручення до середини липня  їх побудувати.

 У будівництві приймає участь 21 область. Яку роботу виконує Кіровоградщина, ми попросили прокоментувати голову КОДА С.А.Кузьменка:

- Кіровоградщина взялася за будівництво 10 фортифікаційних споруд ( 9- на сході  і однієї в Миколаївській області) згідно чинного розпорядження Президента України. У будівельних роботах приймали участь понад 100 робітників з Кіровоградщини. Лісівники, підприємства будівельної галузі вчасно забезпечували необхідним будівельними матеріалами. Більшість будматеріалів було придбано в області.  Сьогодні можу твердо сказати, що Кіровоградщина одна з перших побудувала фортифікаційні споруди. Вони збудовані  згідно вимог, вони перш за все міцні, з вентиляцією, зручні для ведення вогню та відпочинку. Оборонні вогневі споруди  будуть надійно захищати наших воїнів на передових рубежах України.

На фото: С.Кузьменко на одній із фортифікаційних споруд, квітень 2015 р.

І.Мельник

 

 

Просмотров: 1885 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]