Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
18:59
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июнь » 17

Лікар – одна з найважчих професій на землі. Здоров’я –  це перша і найнеобхідніша умова благополуччя  всієї нашої діяльності. Чи потрібен який-небудь інший стимул, окрім розуміння, що ти повернув людині життя? Це поняття зводить  нанівець іноді несправедливе судження про лікаря, його безсонні ночі і хвилювання. Хай там що думають і говорять апологети, але лікар  завжди отримує радість від повернутого людям здоров’я та життя.

Король Тетяна Іванівна вже майже 30 років працює лікарем-педіатром (дільниця №8),  а з 2012 року дитячим фтизіатром (профілактика та лікуванням хворих дітей на туберкульоз).

- Родом  я з села Мошорине (Знам`янський р-н). Закінчила сільську школу. З однокласницею, подружкою вирішили твердо поступати до медичного інституту. В школі дуже любила хімію, яка легко давалася мені. Приїхали д ... Читать дальше »

Просмотров: 1086 | Добавил: wernega | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

Перший світ матч у "Ліга Парі-Матч" (відтепер таку назву буде носити вищий дивізіон українського футболу. "Парі-Матч - одна з найкрупніших букмекерських контор на території СНД, яка буде два роки виступати в ролі титульного спонсора. На правому рукаві футболки буде нашито дві золоті смуги, - авт.) матч ФК «Олександрія» проведе  в Львові. Суперником нашої команди буде срібний призер минулого Чемпіонату донецький «Шахтар». Про це стало відомо сьогодні, 17 червня, на загальних зборах клубів Прем'єр-ліги визначився формат наступного Чемпіонату України. Футбольний сезон 2015-2016 розпочнуть 14 клубів, які зіграють у два кола без плей-офф. Дев'ять клубів відстояли формат, що діє нині. Після & ... Читать дальше »

Просмотров: 1042 | Добавил: wernega | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

Власне кажучи, професія дільничний інспектор міліції є головною фігурою в структурі міліції громадської безпеки. За родом своєї службової діяльності дільничний інспектор  знаходиться найближче до людей, до їх помешкань, завжди готовий захистити від правопорушників. Його добре знають мешканці, йому довіряють свої  тривоги і попереджають про небезпеку.  

18 червня 2004-го року служба дільничних інспекторів  вдруге була відроджена. У  цей день міністр внутрішніх справ  України підписав наказ про затвердження Дня дільничного інспектора міліції в системі  МВС України, як святкового дня. Цим самим влада визнала особливу роль служби в підтриманні правопорядку та наданні кваліфікованої правової допомоги громадянам.  

Так, 17 червня  в приміщенні міського відділу міліції  в  м. Олександрія т. в.о. начальника міськв ... Читать дальше »

Просмотров: 1151 | Добавил: wernega | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)