Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
00:58
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июнь » 17 » Дільничні інспектори найближчі до людей
17:39
Дільничні інспектори найближчі до людей

Власне кажучи, професія дільничний інспектор міліції є головною фігурою в структурі міліції громадської безпеки. За родом своєї службової діяльності дільничний інспектор  знаходиться найближче до людей, до їх помешкань, завжди готовий захистити від правопорушників. Його добре знають мешканці, йому довіряють свої  тривоги і попереджають про небезпеку.  

18 червня 2004-го року служба дільничних інспекторів  вдруге була відроджена. У  цей день міністр внутрішніх справ  України підписав наказ про затвердження Дня дільничного інспектора міліції в системі  МВС України, як святкового дня. Цим самим влада визнала особливу роль служби в підтриманні правопорядку та наданні кваліфікованої правової допомоги громадянам.  

Так, 17 червня  в приміщенні міського відділу міліції  в  м. Олександрія т. в.о. начальника міськвідділу, підполковник О.Коцар зустрівся з ветеранами міліції - дільничними інспекторами. 

- Мені приємно сьогодні вітати ветеранів-інспекторів з вашим святом – Днем дільничного інспектора. На ваших плечах була відповідальна ноша – охорона громадського порядку в  ввірених вам мікрорайонах міста та селищ міського підпорядкування.  Ми, молодше покоління, готові співпрацювати, переймати ваш  досвід, що слугує гарним прикладом наслідування для молодих дільничних  інспекторів,- відзначив О. Коцар.

Голова профспілкової організації  Олександрійського міськвідділу внутрішніх справ І.Ярошенко також привітав ветеранів міліції - пенсіонерів, котрі до виходу на заслужений відпочинок були дільничними інспекторами.

Секретар ветеранської організації  працівників внутрішніх справ  Олександрійського міськвідділу  Г.Донець відмітив, що за активну участь у громадському житті ветеранської організації та в зв’язку зі святкуванням  Дня дільничного інспектора міліції України ряд активістів ветеранської організації Олександрійського  МВ УМВС України в Кіровоградській області відзначено нагородами.

Т.в.о.  начальника міліції, підполковник О.Коцар вручив медаль «Слава ветеранам ОВС України О.М.Чередніченку, ветерану внутрішніх справ України, майору міліції у відставці;  медаллю «За сприяння правоохоронним органам» відзначено  В.А.Світановського, пенсіонера внутрішніх справ України, майора міліції у відставці. О.М.Коваль – пенсіонер внутрішніх справ України, полковник у відставці отримав подарунок – годинник з логотипом  «МВС України».

І.Мельник

 

Просмотров: 1153 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]