Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
00:16
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 30

В чергове  спільно місто і район 30 травня організували ярмарок з продажу сільгосппродукції та товарів широкого вжитку.  Відкриваючи ярмарок голова РДА А.Коломійцев та керуючий справами міськради В.Чеботарьов  у своїх вітальних словах щиро привітали олександрійців зі святом – Днем Олександрії.

- Ми довго радилися з міським головою С.К.Цапюком проводити чи не проводити  ярмарок. Погодні умови дещо заважали. Але  вирішили провести. Нехай люди придбають те, що  сьогодні потрібно, нехай над їх головами завжди буде мирне небо, - відмітив очільник району.     

Керуючий справами міськради В.Чеботарьов у свою чергу наголосив:

Коли ми кажемо Олександрійщина,  ми розуміємо, що це єдність, дружба, порив на спільну працю, на злагоду.

У ярмарку  прийняло участь  20 торгівельників - підприємців м. Олександрія та ... Читать дальше »

Просмотров: 1083 | Добавил: wernega | Дата: 30.05.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні широко обговорюється питання адміністративного реформування територій України. Ця ідея не нова, ще кілька років тому Р.Безсмертний (політик, нардеп кількох скликань, - авт.) презентував  проект документу про новий територіальний устрій  України.

З цього приводу міський голова С.Цапюк  на останній сесії міської ради, що  відбулася 27 травня, відмітив наступне:

Напередодні нас збирали в обласному центрі, щоб ми ознайомилися детально про адміністративну реформу, що готується до прийняття парламентом.  Скажу відверто, що вона  вигідна лише тим територіям, де працює стабільно бізнес. Виходить, що до Олександрії можуть приєднати кілька сіл. Я дуже добре розумію, що Нова Прага, об’єднавши навколо себе кілька сіл, буде процвітати, бо там знаходиться  молочно-товарний комплекс, котрий успі ... Читать дальше »

Просмотров: 1193 | Добавил: wernega | Дата: 30.05.2015 | Комментарии (0)