Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
06:11
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 30 » Ярмарок – вінець праці
16:27
Ярмарок – вінець праці

В чергове  спільно місто і район 30 травня організували ярмарок з продажу сільгосппродукції та товарів широкого вжитку.  Відкриваючи ярмарок голова РДА А.Коломійцев та керуючий справами міськради В.Чеботарьов  у своїх вітальних словах щиро привітали олександрійців зі святом – Днем Олександрії.

- Ми довго радилися з міським головою С.К.Цапюком проводити чи не проводити  ярмарок. Погодні умови дещо заважали. Але  вирішили провести. Нехай люди придбають те, що  сьогодні потрібно, нехай над їх головами завжди буде мирне небо, - відмітив очільник району.     

Керуючий справами міськради В.Чеботарьов у свою чергу наголосив:

Коли ми кажемо Олександрійщина,  ми розуміємо, що це єдність, дружба, порив на спільну працю, на злагоду.

У ярмарку  прийняло участь  20 торгівельників - підприємців м. Олександрія та 20 сільгоспвиробників з Олександрійського району. Найбільшим попитом, як і в попередніх ярмарках, в олександрійців було придбання дешевшої м`ясної продукції, молочних виробів, олії, риби, круп,  цукру та  хлібобулочних виробів. Наприклад, підприємець С.Вялих, запропонував увазі покупців ціну на хліб від 4 грн («Осініній»).  Олію дуже швидко розібрали, бо на ринку за неї правлять 27 грн за літр,  а на ярмарку – 22 грн. Цукор реалізовували сільгоспвиробники по ціні 9,80 грн/кг. М'ясо – від 50 грн і вище, сало – від 30 грн/кг. Свіжа риба: карась – 20- грн/кг, товстолоб – 23, а щука – 50 грн/кг.

Багато було представлено товарів декоративно-прикладного мистецтва народної творчості. Навіть з Черкаської області прибули народні умільці.

 Весело проходив ярмарок. Шинкували ново пражці, олександрівці, шарівці… Шашлики, вареники, сюрпа, печені. Горілочка власного  виробництва  стали до послуг  учасників ярмарку... Концерт аматорів районного Будинку культури та  сільських співаків приніс насолоду глядачам. Були призи на краще виконання пісні-караоке; виступила  і  «Сильна Олександрійщина», силачі якої продемонстрували свої фізичну вправність у піднятті  різної ваги.  І цього разу  були вручені Грамоти всім учасникам ярмарку за активну участь у житті міста та району.

І.Мельник   

Просмотров: 1084 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]