Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
10:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 29

В Україні закінчився опалювальний сезон. Не секрет, що для Олександрії, як і для інших міст нашої держави, він був найскладнішим за часів незалежності. Неоголошена війна на Сході, обмеження урядом споживання природного газу, заходи з економії  ресурсів для бюджетної сфери та звернення до  мешканців переходити на альтернативні види опалення…

Правдами і неправдами опалювальний сезон вдалося не зірвати, взимку садочки, лікарні, школи та помешкання олександрійців були з теплом. Та чи буде відкритим вентиль газу для Олександрії в наступний опалювальний сезон, адже сьогодні підприємство має 13 млн. грн. заборгованості від населення та близько 11 млн. грн. від установ, які фінансуються з державного бюджету. Ситуацію з населенням можна зрозуміти, адже платоспроможність українців значно знизилася. Що стосується 11 м ... Читать дальше »

Просмотров: 1672 | Добавил: wernega | Дата: 29.05.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні в усіх школах України пролунав останній дзвоник для учнів  випускних 11-х класів. Хвилююча і тривожна мить, коли  батьки розуміють, що безтурботне  життя їх дітей закінчилося, що попереду незвідане, незнайоме самостійне життя – подальше навчання….  Не все так легко і просто сьогодні, але  все буде  гаразд. Відбудуємо Україну, зробимо її заможною і міцною...

На початку урочистостей  С.Ніколаєв, колишній випускник колегіуму, а нині Станіслав проходить службу в зоні АТО, поклав квіти до меморіальної дошки загиблого в АТО О.Козенка.

 На урочистості до державного колегіуму завітав губернатор Кіровоградщини Сергій Кузьменко разом з народним депутатом України А.І.Кузьменком, щоб  привітати випускників з завершенням на ... Читать дальше »

Просмотров: 1258 | Добавил: wernega | Дата: 29.05.2015 | Комментарии (0)