Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
06:19
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 29 » Відлунав останній дзвоник – попереду самостійне життя
15:07
Відлунав останній дзвоник – попереду самостійне життя

Сьогодні в усіх школах України пролунав останній дзвоник для учнів  випускних 11-х класів. Хвилююча і тривожна мить, коли  батьки розуміють, що безтурботне  життя їх дітей закінчилося, що попереду незвідане, незнайоме самостійне життя – подальше навчання….  Не все так легко і просто сьогодні, але  все буде  гаразд. Відбудуємо Україну, зробимо її заможною і міцною...

На початку урочистостей  С.Ніколаєв, колишній випускник колегіуму, а нині Станіслав проходить службу в зоні АТО, поклав квіти до меморіальної дошки загиблого в АТО О.Козенка.

 На урочистості до державного колегіуму завітав губернатор Кіровоградщини Сергій Кузьменко разом з народним депутатом України А.І.Кузьменком, щоб  привітати випускників з завершенням навчально-виховного процесу, який вони долали на протязі  11 класів.

- Сьогодні на Кіровоградщині вирушають у самостійне життя 89 тисяч випускників - 2015. Двоє з них учнів показали найвищі знання  при оцінюванні знань – набрали  по 200 балів.  Більшість з вас вже обрала свій  завтрашній шлях  у житті, щоб після завершення навчання в інститутах  та університетах будувати нову Україну. Ваші знання вкрай потрібні країні. Щасливої вам життєвої дороги,  перемог, визнання і поваги. Вчителів вітаю зі святом, бажаю усім  міцного здоров`я, успіхів на ниві навчання підростаючого покоління і впевненості, що органи державного фінансування вчасно , і в повній мірі виплатять  всі винагороди за вашу доблесну працю.  Все, що сьогодні  відбувається під дощем – це на добро і злагоду. Миру, щастя, добра в кожну оселю олександрійців, - наголосив очільник нашої області.

Методист міськвно О.Чумак  від імені міської ради  та міського голови передала випускникам теплі слова привітання з нагоди останнього дзвоника:

 - Ми пишаємося своїми учнями-переможцями обласних  Всеукраїнських  та міжнародних олімпіад, зокрема учнями колегіуму, які в 49 обласних олімпіадах з різних предметів стали переможцями. Ми гордимося  педагогічними кадрами нашого міста, котрі віддають свої знання і сили для майбутнього процвітання України, які формують найвищі моральні цінності в молодого покоління, яким завтра вже будувати нову економіку нашої держави.

 Від імені батьків випускників з вітальним словом звернулася мати випускника О.Бойко:

- Наші діти сьогодні прощаються з безтурботним шкільним життям, щоб завтра піти у незвідане бурхливе життя сьогодення. Ми, батьки,  щиро вдячні вчителям, які вчили та виховували наших дітей. Хочеться, щоб  всі вони сьогодні  успішно склали іспити і визначилися у своєму житті, обравши правильну  майбутню професію.

  Випускниця  11-Б класу В.Поліщук щиросердно привітала весь педагогічний та учнівський колектив колегіуму з завершенням навчального  та випускного року, та  запросила на випускний бал…

 Для випускників звучить останній шкільний  вальс… Летять у небо кульки з мріями випускників…Нехай щасливою буде їх доля, нехай над їх головами завжди буде світити  сонце і чистим буде небо, нехай здійсняться їх найзаповітніші  мрії  і сподівання, нехай Божа доля буде прихильною до них.

- Сергію Анатолійовичу, сьогодні  Ваш син Іван – випускник. Які відчуття пережили  в ці  хвилини?   
 -Це був хвилюючий момент. Враження такі, наче сам  перебував на своєму останньому дзвонику. Прийшов час сину приймати  доросле рішення в житті, щоб потім бути корисним  країні. Сьогодні він закінчив шкільне життя, готується складати  іспити до інституту, а донька восени піде в перший клас.  

 Дідусь випускника, народний депутат  А. І.Кузьменко, відмітив:

 -Настрій сьогодні чудовий – наші діти, випускники вирушають у самостійне життя. Бажаю, всім випускникам-2015 року, шоб життя принесло їм здійснення задуманих бажань, щоб вони знайшли себе в житті, щоб були люблячими дітьми та онуками. У мене  чудовий онук, він давно визначився  у своєму житті – обрав свою майбутню професію і готується до вступних екзаменів.

І.Мельник       

 

Просмотров: 1258 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]