Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
09:34
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 22

Вибір майбутньої професії для учнів старших класів – це непростий і занадто відповідальний період їх юного становлення.  Це час  розвитку їх індивідуальних здібностей, їх запитам і  схильностям.  Науково-технічний прогрес  допомагає  визначити ряд напрямків, що сприяють вирішенню практичних питань професійного самовизначення підростаючого покоління. Учні повинні добре орієнтуватись у світі професій, умінням об'єктивно оцінювати свої індивідуальні особливості, що є основою  культури  процесу підготовки до свідомого вибору професії. В області широко практикується профорієнтаційне навчання спільно з провідними підприємствами Кіровоградщини. Здається, що це кращий приклад виховання місцевого патріотизму нашої молоді.  

Олександрійські шкільні заклади у цьому напрямку ведуть велику робот ... Читать дальше »

Просмотров: 1109 | Добавил: wernega | Дата: 22.05.2015 | Комментарии (0)

 Про успішність того чи іншого підприємства говорять люди. У бліц-опитуванні дізнався, що значна кількість жителів Олександрії здебільшого купує продукцію хлібобулочних та кондитерських виробів місцевого виробника ПП «КСіМ», брендом  якого є торгова марка «Слав`яночка».

Розгалужена мережа торгових точок по місту, в яких не затримується на полицях широко представлена продукція    - це одна із характерних ознак працюючого виробництва.   І таким є «Слав`яночка. Попри всі негаразди становлення  та визнання вистояли… перебороли нездорову конкуренцію…  Про це ми і ведемо розмову з директором ПП «КСіМ» Сергієм Георгійовичем  Селєзньовим:

-Ринок хлібобулочних  та кондитерських виробів на нашому підприємстві ... Читать дальше »

Просмотров: 1832 | Добавил: wernega | Дата: 22.05.2015 | Комментарии (0)