Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
06:17
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 19

Такий девіз взяв собі за основу життя новий та сучасний, його можна назвати, як гіпер-маркет будівельних матеріалів та товарів побутового призначення  «Гранбуд», що відкрив свої двері в центрі Олександрії на перехресті вул. Шевченка та Луначарського. Відкриття пройшло без помпез... Не ті часи... Пройшов  перший робочий місяць.

Зазвичай, такі великі торгові зали зі зручними вітринами, стелажами з широким асортиментом різноманітного товару, що потрібен завжди в домашньому побуті, а  якщо ще ціни будуть відповідно дешевшими, приваблять олександрійського покупця та гостей міста.І покупець, здається, що "пішов" до "Гранбуду".  

Новопризначений директор Віктор Мартиненко у розмові наголосив:

-"Звикайте купувати все в одному місці" - так, саме так,  звучить девіз "Гранбуду",&n ... Читать дальше »

Просмотров: 1325 | Добавил: wernega | Дата: 19.05.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні в Петрівській виправній колонії ДПтС №49 відбувся «День відкритих дверей».

 - Згідно чинного законодавства з травня 2014-го року відбулися зміни в кримінально-виконавчому законодавстві пенітенціарної служби України. Відтепер двічі на рік у виправних колоніях країни дозволено проводити  «День відкритих дверей». Це коли дозволено всім бажаючим: рідним і близьким засуджених, представникам ЗМІ, громадським організаціям відвідувати виправні  заклади з метою ознайомлення умов перебування ув`язнених,- говорить заступник начальника  управління державної  пенітенціарної служби в Кіровоградської області, підполковник внутрішніх військ  Наталія Рогожко.

Голова Олександрійської  громадської організації «Шлях до жи ... Читать дальше »

Просмотров: 2472 | Добавил: wernega | Дата: 19.05.2015 | Комментарии (1)