Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
09:24
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 19 » Звикайте купувати все в одному місці
23:17
Звикайте купувати все в одному місці

Такий девіз взяв собі за основу життя новий та сучасний, його можна назвати, як гіпер-маркет будівельних матеріалів та товарів побутового призначення  «Гранбуд», що відкрив свої двері в центрі Олександрії на перехресті вул. Шевченка та Луначарського. Відкриття пройшло без помпез... Не ті часи... Пройшов  перший робочий місяць.

Зазвичай, такі великі торгові зали зі зручними вітринами, стелажами з широким асортиментом різноманітного товару, що потрібен завжди в домашньому побуті, а  якщо ще ціни будуть відповідно дешевшими, приваблять олександрійського покупця та гостей міста.І покупець, здається, що "пішов" до "Гранбуду".  

Новопризначений директор Віктор Мартиненко у розмові наголосив:

-"Звикайте купувати все в одному місці" - так, саме так,  звучить девіз "Гранбуду",  його засновників та 12 працівників, які прийшли на нові робочі місця. Сьогодні, коли в країні війна, економічна криза, коли в 5 разів впала купівельна спроможність населення, коли зросли ціни на все, але без чого людина не може обійтися в повсякденному побуті, ми будемо працювати так, щоб покупці йшли до нас. І це не дивлячись на те, що вся продукція відпускається  в перерахунку на 80%  в євро, на 10% - в доларах, і лише  10% - це український виробник. І все ж керівництво "Гранбуду" зробило все можливе, щоб привабити пкупців: стараємося брати продукцію напряму - від виробника;  наша націнка мінімальна - всього 10%. Треба кілька років, не менше, щоб втриматися на плаву (покупцям також,- авт.) пережити цю пікову кризу безгрошів`я. Скажу відверто, що наші ціни по багатьох видах продукції нижчі від ринкових, і будуть у подальшому завжди такими. Асортимент націлений  відповідати поставленій меті, що все можна придбати в одному місці і за доступною ціною.Ми працюємо на олександрійців. Розраховуємо на їх солідарність і довіру до нашого магазину з продажу будівельних матеріалів. Ми раді кожному покупцю. 

  І.Мельник       

Просмотров: 1326 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]