Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
22:29
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 20

Говорити про сьогоднішню енергетичну ситуацію не легко, коли ціна на газ захмарна для всіх, хто його споживає.  Не треба лукавити, але коли відносини з Росією були нормальними в газовому питанні, то і машинобудування, і хімічна та легка промисловості перейшли на використання газу.  Сьогодні, коли  долар стрімголов злетів  вверх – за  1000 м 3  газу треба заплатити біля 8000  грн  - увесь промисловий комплекс  України різко посунувся вниз -  катастрофічне падіння економіки боляче вдаряє по людях.., бо ціни на все, без винятку, зросли в рази, і сьогодні майже подекадно зростають.  

 Шукати шляхи виходу з енергетичної залежності дуже складно, і в той же час можливо, якщо рухатися в цьому напрямку послідовно. Так, свого часу активно, і  як бачимо, не безпідставно, мусувалась така пропозиція:  50 млн. тонн соломи ( ... Читать дальше »

Просмотров: 1680 | Добавил: wernega | Дата: 20.04.2015 | Комментарии (0)

 В перерві поєдинку ФК «Олександрія» - МФК «Миколаїв»  мав розмову з капітаном команди олександрійців  Андрієм Запорожаном, котрий в першому матчі весняної частини чемпіонату в виїзному матчі проти «Нафтовика-Укрнафта» вже на 2- й хвилині поєдинку отримав травму.

- Справді, безглузда ігрова ситуація, і як результат -  перелом  зі зміщенням малої  нижньої берцової кістки правої ноги. Операцію було проведено в київському інституті ортопедії. Вставлено пластину… Професор сказав, що все буде гаразд, операція пройшла успішно. Вже у вівторок поїду знімати шви та на консультацію по першому етапу проведення реабілітації.  Це моя друга травма. Перша вивела зі строю на короткий час. Думаю, що і з цією впораюсь швидко. Хочу на поле… Допомагати команді.
- Який переживаєш стан душі, коли ось так на трибун ... Читать дальше »

Просмотров: 1461 | Добавил: wernega | Дата: 20.04.2015 | Комментарии (0)

ФК «Олександрія» - МФК «Миколаїв» - 4:0 (3:0).
19.04.15р., 18.00, КСК “Ніка”, 2800 глядачів, +11С, поле 4.
Головний суддя: О. Драчов (м.Чернігів).
Асистенти судді: Д.Марченко, Р.Єрмоленко (обидва - м.Чернігів).
4-й арбітр : В. Копієвський (м.Кіровоград).
Спостерігач арбітражу: Є.Абросимов (м.Одеса).
ФК «Олександрія»: Новак, Сухоцький, Басов, Шендрік, Ломко, Банада (Мягков, 46), Степанюк (Леонов, 57), Чорній (Голенков, 76), Старенький, Грицук, к/к, Іващенко (Коломоєць, 60).
На фото: Є.Банада забиває м`яч у ворота суперника

Запасні: Леванідов, Імереков, Пономар.
Гол. тренер: В.Шаран.
МФК «Миколаїв»: Медведєв (Агаларов, 46), Саф'яник (Музика, 46), ... Читать дальше »

Просмотров: 1743 | Добавил: wernega | Дата: 20.04.2015 | Комментарии (0)