Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
18:10
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 20 » В.Шаран: "Ми рухаємося вперед - до реалізації мети"
11:19
В.Шаран: "Ми рухаємося вперед - до реалізації мети"

ФК «Олександрія» - МФК «Миколаїв» - 4:0 (3:0).
19.04.15р., 18.00, КСК “Ніка”, 2800 глядачів, +11С, поле 4.
Головний суддя: О. Драчов (м.Чернігів).
Асистенти судді: Д.Марченко, Р.Єрмоленко (обидва - м.Чернігів).
4-й арбітр : В. Копієвський (м.Кіровоград).
Спостерігач арбітражу: Є.Абросимов (м.Одеса).
ФК «Олександрія»: Новак, Сухоцький, Басов, Шендрік, Ломко, Банада (Мягков, 46), Степанюк (Леонов, 57), Чорній (Голенков, 76), Старенький, Грицук, к/к, Іващенко (Коломоєць, 60).
На фото: Є.Банада забиває м`яч у ворота суперника

Запасні: Леванідов, Імереков, Пономар.
Гол. тренер: В.Шаран.
МФК «Миколаїв»: Медведєв (Агаларов, 46), Саф'яник (Музика, 46), Мизернюк (Носов, 59), Рогозинський, Сторубльовцев, Дударенко, Лещенко, Кошелюк (Остренко, 90), Момот, Берко, к/к, Білий.
Запасні: Хохлов, Бондаренко, Севодняєв.
Гол.тренер: Р.Забранський.
Попередження: О.Ломко, 61, А.Шендрік, 70, – В.Рогозинський, 21, І.Носов, 87.
Голи: С.Старенький, 10, Є.Банада, 40, О.Іващенко, 44, Ю.Коломоєць, 82.

   Вчорашній  матч довів цілеспрямованість і впевненість команди в досягненні наміченої мети – в кожному матчі виходити і грати на перемогу. Інакше не може бути – так говорить президент клубу С.Кузьменко, що втілює в життя гол. тр. В.Шаран.  І гра довела, що сьогодні «Олександрія» є справжнім лідером першої ліги, що їй під силу здобути путівку в Прем`єр-Лігу.  

   Вже на 10-й хв. добре розібрана комбінація привела до навісної подачі в штрафну зону гостей і С.Старенький у високому стрибку  влучно відправляє ударом голови м’яч у лівий кут воріт миколаївців – 1:0.  На 33-й хв. треба було забивати В.Грицуку, який  все зробив для того, щоб збільшити рахунок, але голкіпер у цьому епізоді виявився вправнішим.     Другий гол довелося  чекати до 40-ої хв., коли відзначився Є.Банада, після виконання  стандартного – кутового, наш гравець був першим на м’ячі- 2:0. Під завісу  першої половини матчу нападник О.Іващенко нагадав про своє пряме  призначення на полі – забивати, забиває третій  м’яч у ворота суперника, ізнову після виконання зі стандартного положення.

У другому таймі  В.Шаран дав  можливість  відпочинку показати  себе на полі Мягкову,  Леонову, Голенкову та Коломойцю.  Активно діяв на полі Леонов, в одному із моментів,  на 58-й хв., обігравши кількох захисників, Леонов виважено віддає поперечний пас на набігаючих гравців «Олександрії», але якась мить заважила підставити ногу нападникам господарів, щоб замкнути цю гольову передачу.  На 64-й хв. філігранну обвідку захисників «Миколаєва» продемонстрував колишній гравець миколаївців А.Чорній, коли вийшов віч-на-віч з голкіпером суперника, але той зумів відвести реальну загрозу від своїх воріт.

   А що ж гості? Вони стійко обороняли свої ворота, в одній контратак вони таки могли забити Новаку. Це відбулося  на  69- й хв. коли гості потужно атакували центром, коли потужний удар прийшлося парирувати Новаку з великими зусиллями. Пробий низом і міг би бути результат.  Четвертий  м’яч затріпотів у сітці воріт наших гостей на 82- й хв. Хорошою звісткою нагадав про себе нападник Ю.Коломоєць, який довів рахунок до 4:0.  Були ще моменти в олександрійців, щоб збільшити рахунок, але гості вистояли.

Прес-конференція

Гол. тр. МФК «Миколаїв» Р.Забранський:     

- Звісно, що якості гри «Олександрія» значно вище, починаючи з інфраструктури. Це гра команди  Премєр - Ліги. Наша ж команда практично зібрана за останні 10 днів, склад якої – це гравці, що грали на першість області. Тому, завдання стоїть наступне: навчити гравців, як діяти на полі, розташовуватись на ньому… Після матчу з «Геліосом», матч проти «Олександрії» мені сподобався, бо мої гравці діяли більш впевнено. Розкуто, їх вистачило вже на 70 хв.  Помилися зі воротарем, який  в  двох голах допустив помилки, коли треба було виходити з рамки воріт.  Побачив  іншу команду. З ними треба працювати, вдосконалювати майстерність, якість гри.  Я відмітив для себе у другому таймі  старанність, бійцівські якості своїх гравців. Для мене  - це контрольні матчі, свого розуміння. Ми готуємо нову команду. Нам треба втриматися в лізі, перемогти хоча б в одній грі, щоб вселити віру і надію гравцям. Чекаємо приїзду досвідчених гравців Бурдіяна, Малиша, Батюшева та воротаря Комарницького. Сьогодні я не думав, де взяти солярку  на поїздку. Нам допомагає місто, кілька нових небайдужих миколаївців, котрі вдруге запросили мене на посаду тренера. Думаю, що все буде гаразд з фінансуванням у подальшому.  

 Гол. тр. ФК «Олександрія»  В.Шаран:

- Після матчу з «Нивою» застеріг гравців, що буде нелегким поєдинок з «Миколаєвим», бо графік наших матчів дуже щільний, не було повноцінного відпочинку. Тому налаштовував на перемогу і три дні відпочинку в разі вище  наміченого плану. І хлопці показали непогану гру. Після двох стандартних – два м’ячі. Це говорить, що «Олександрія» вміє забивати зі стандартних положень – це важливо для нас. Ми не будемо зупинятись на досягнутому, рухаємося далі в такому ж ритмі. Ми не дивимося в турнірну таблицю, ми граємо для людей – для олександрійців, котрі приходять побачити цікавий, переможний футбол. У перерві  я сказав, щоб футболісти не збавляли темп, але знаєте грає свою роль табло. Дещо збавили оберти, бо багато було пресингу в першому таймі.  Але радий, що забили нападники, кому треба забивати.

І.Мельник

 

Просмотров: 1743 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]