Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
17:26
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 20 » Запорожан: «Чекаю виходу на поле…»
12:52
Запорожан: «Чекаю виходу на поле…»

 В перерві поєдинку ФК «Олександрія» - МФК «Миколаїв»  мав розмову з капітаном команди олександрійців  Андрієм Запорожаном, котрий в першому матчі весняної частини чемпіонату в виїзному матчі проти «Нафтовика-Укрнафта» вже на 2- й хвилині поєдинку отримав травму.

- Справді, безглузда ігрова ситуація, і як результат -  перелом  зі зміщенням малої  нижньої берцової кістки правої ноги. Операцію було проведено в київському інституті ортопедії. Вставлено пластину… Професор сказав, що все буде гаразд, операція пройшла успішно. Вже у вівторок поїду знімати шви та на консультацію по першому етапу проведення реабілітації.  Це моя друга травма. Перша вивела зі строю на короткий час. Думаю, що і з цією впораюсь швидко. Хочу на поле… Допомагати команді.
- Який переживаєш стан душі, коли ось так на трибуні споглядаєш хід поєдинку?
- Чесно кажучи «ноги десь там на полі», звісно, що весь матч уболівав за своїх, добре зіграли. Радий, що команда почала багато забивати. Наше завдання, поставлене тренерським штабом і президентом, ми обов`язково  успішно виконаємо. Я вдячний усім, хто вболіває за мій фізичний стан. Все буде добре, я скоро повернусь  на поле.
- Андрію, сьогодні ти один залишився з тієї команди минулих років - аксакал команди ?  
- Я прийшов до «Олександрії», яка стала  мені рідною - моєю командою ще в 2008 році. З того складу, сьогодні поряд зі мною присутній Саша Тарасенко. Разом ми відіграли півтора сезони...  А прийшов з одеського футболу, з  «Дністера»(Овідіополь). До «Олександрії» перейшов вже з «Енергетика» (м. Бурштин). Що для мене «Олександрія»? Це моя справжня футбольна кар`єра, в якій здобув майстерність і повагу, думаю, що відбувся як футболіст. Я вдячний за науку, за навчання, за те, що тренери вклали в мене свої кращі професійні навики, знання, методи в становленні такої професії, як футболіст.  Наші наступні матчі. впевнений. що увінчаються  успіхом, до якого прагне керівництво клубу, тренерський склад  та десятки тисяч уболівальників «Олександрії».   
 - Твій футбольний вік - 32 роки. Не заважає?
- Я його не відчуваю на полі, бо виходжу щоразу і віддаюсь грі сповна. Для мене завжди має бути бажаний результат – перемога. Футбол – це моє сьогоднішнє життя,  якому присвячую  свої кращі футбольні роки. Наші кращі матчі ще попереду, і я в цьому глибоко переконаний, бо в нас підібрався відмінний склад команди- однодумців.    

  І.Мельник

Просмотров: 1461 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]