Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
20:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 18

На протязі двох днів 17-18 квітня в Олександрії на базі ДЮСШ №2 проходив  Всеукраїнський турнір пам`яті ім. Максима Бендерова зі змагання з панкратіону (рукопашний бій з ударами рук і ніг, а також  елементами боротьби).

До гостинної Олександрії прибули понад 70  спортсменів з Київської, Кіровоградської, Одеської, Сумської, Чернівецької  та  Житомирської областей. Змагання відбулися за підтримки губернатора Кіровоградщини Сергія Кузьменка.

Відкриваючи змагання президент федерації  України з панкратіону  О. Мандрик наголосив, що федерації ніколи не забуде М.Бендерова, що він для федерації вічно живий,та побажав спортсменам перемог  таких, які мав у свій час Максим, а батькам передав зібрані кошти та запевнив, що українські панкратіоністи візьмуть шевство над ... Читать дальше »

Просмотров: 1209 | Добавил: wernega | Дата: 18.04.2015 | Комментарии (0)

 Викладачі кількох училищ Олександрії, зокрема ПТУ №7, №33 та ліцею №13 стурбовані ситуацією про подальшу долю  їх навчальних закладів. Так, вони говорять, що віце-губернатор говорив та обіцяв зберегти колективи, але їм здається, що буде лише одне училище працювати.

Сьогодні я мав нагоду поспілкуватись з віце-губернатором Кіровоградщини Сергієм Коваленком:

- Я зустрічався з колективами усічх трьох училищ. Ще раз хочу наголосити, що мова йде про об`єднання трьох навчальних закладів в єдиний навчальний заклад. Так, училище №33 (м-н Жовтневий) буде приєднано до головного - ліцею №13, вивільнене приміщення дасть можливість заощадити понад 1 млн. грн на енергоносіях. Ці кошти будуть повернуті викладачам у вигляді премій, зарплатні.  Всі працівники  училищ, навіть пенсіонери, якщо вони матимуть бажання і надалі працювати, будуть мати таке пра ... Читать дальше »

Просмотров: 1261 | Добавил: wernega | Дата: 18.04.2015 | Комментарии (0)

Міністерство внутрішніх справ – це той орган,  який повинен захищати життя людей та карати злодіїв.

 Ека (Катерина) Згуладзе 13 грудня 2014 р. отримала українське громадянство. 17 грудня 2014 р. була призначена першим заступником Міністра внутрішніх справ України. Грузинка обіймала посаду заступника міністра внутрішніх справ Грузії з 2005 по 2012 рр. Вона змогла кардинально реформувати правоохоронні органи  Грузії  та відновити довіру до них.  За її плечима  журналістська та  юридична освіта; працювала перекладачем; була успішною у роботі в неурядовій організації;  швидко піднімалася кар’єрними сходинками. Корумпованість міліції Грузії була одна із найвиразніших на фоні радянського та пострадянського періоду. Зараз подібне переживає і Україна.  Реформувати МВС могли тільки ті люди, які не працювали в цій системі, а головне, щоб ц ... Читать дальше »

Просмотров: 2823 | Добавил: wernega | Дата: 18.04.2015 | Комментарии (0)