Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
13:42
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 28

Теневым премьером станет Колесников, вице-премьерами - Королевская и Рабинович. Стогний будет теневым министром внутренних дел.

Бывший вице-премьер-министр Украины Александр Вилкул обнародовал некоторые позиции в "оппозиционном правительстве", который создали народные депутаты из Оппозиционного блока. Имена назвал сегодня на своей странице в Facebook.
 "Во вторник, 31 марта, будут представлены оппозиционное правительство. Как вице-премьер-министр я буду заниматься в нем вопросами промышленности, новой индустриализации и восстановления Донбасса", - отметил Вилкул.
 Премьером, по его словам, станет Борис Колесников. Вице-премьерами - Наталья Королевская и Вадим Рабинович - они будут заниматься социальной политикой и правоохранительными органами соответственно.
Теневым министром иностранных дел назначат Константина Грищенко, министром экономическо ... Читать дальше »

Просмотров: 1250 | Добавил: wernega | Дата: 28.03.2015 | Комментарии (0)

ФК "Суми" - ФК "Олександрія" - 0:1(0:0)

28.03.2015р., 15-00, стадіон «Ювілейний», 1350 глядачів, + 11С, поле 3

Голсуддя: Д. Кривушкін (Харків).

Асистенти судді: О.Дробітько (Полтава), Д. Марченко (Чернігів).

4-й резервний суддя:Я. Пєсоцький (Суми).

Спостерігач арбітражу ... Читать дальше »

Просмотров: 1156 | Добавил: wernega | Дата: 28.03.2015 | Комментарии (0)

 Він загинув у нерівному бою, коли агресор напав великими силами на наш кордон. Разом з Сергієм полягли смертю героя ще його два побратими. І тільки сьогодні , через 7 місяців, тіло С.Добровольського віднайдено. Я запитав у його товаришів: чому не винесли з поля бою, чому так довго рідні перебували в невіданні живий –мертвий. Скільки бідолашні пережили…

  – Був тяжкий під бій біля с.Новоіванівка  Амвросіївського району Донецької області. Переважаючі сили ворога атакували наші позиції,  у нерівному бою, прикриваючи інших бійців, їх передислокацію, вони загинули прямо на полі. Винести з поля бою тіла не було можливостей, так як  наша бригада (33-а запорізька бригада національної гвардії України) потрапила в оточення, а далі в полон. 50 днів ми перебували в полоні ворога.  Місцеві жителі поховали на полі наших хлопців. Волонтери відшукали тих людей, котрі і вказали місце поховання, - розповів один із однополчан Сергія.

... Читать дальше »
Просмотров: 2072 | Добавил: wernega | Дата: 28.03.2015 | Комментарии (0)

Гріховною видалася п’ятниця 27 березня для тих, хто вирішив 94-у сесію міської ради перетворити на політичний фарс. Спершу активісти від громадськості (одні і ті ж особи), як вони себе величають, влаштували шабаш - заважали початку роботи депутатів, далі -  представника міськвідділу міліції Д.Малецького звинуватили в усіх гріхах, в бездіяльності, в розгулі злочинності. Вибачте, апологети, але міліція – це наше сьогодення, це наш вчорашній день, це наше 20- річне минуле.  Будували олігархію. Одна змінювала іншу - міліція була інструментом сили і беззаконня, яке і сьогодні важко викорінити. І сьогодні вона зрослася з олігархічною системою.  Та з огляду, бодай, на останній випадок  вже з колишнім начальником УВМВС в Кіровоградській області паном полковником  Вітюком, який використав своє службове становище для неправомірної кар’єри дружини, виділення їй ... Читать дальше »

Просмотров: 2006 | Добавил: wernega | Дата: 28.03.2015 | Комментарии (0)