Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
04:51
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 28 » Cьогодні Олександрія зустрічала на колінах загиблого героя Сергія Добровольського
19:40
Cьогодні Олександрія зустрічала на колінах загиблого героя Сергія Добровольського

 Він загинув у нерівному бою, коли агресор напав великими силами на наш кордон. Разом з Сергієм полягли смертю героя ще його два побратими. І тільки сьогодні , через 7 місяців, тіло С.Добровольського віднайдено. Я запитав у його товаришів: чому не винесли з поля бою, чому так довго рідні перебували в невіданні живий –мертвий. Скільки бідолашні пережили…

  – Був тяжкий під бій біля с.Новоіванівка  Амвросіївського району Донецької області. Переважаючі сили ворога атакували наші позиції,  у нерівному бою, прикриваючи інших бійців, їх передислокацію, вони загинули прямо на полі. Винести з поля бою тіла не було можливостей, так як  наша бригада (33-а запорізька бригада національної гвардії України) потрапила в оточення, а далі в полон. 50 днів ми перебували в полоні ворога.  Місцеві жителі поховали на полі наших хлопців. Волонтери відшукали тих людей, котрі і вказали місце поховання, - розповів один із однополчан Сергія.

 Виступаючи на траурному мітингу міський голова С.Цапюк, тремтячим голосом сказав:

- Олександрія в скорботі. Ми втратили ще одного героя, який віддав своє молоде життя, щоб  зупинити агресора.  Сергій виховувався на кращих традиціях наших батьків і дідів, тому і не схибив у нерівному бою, прикриваючи життя своїх побратимів по зброї. На його героїчному вчинку повинно сьогодні виховуватись молоде покоління, як треба любити свою вітчизну, свій рідний край.  Ми повинні  переглянути своє відношення до сьогоднішньої ситуації в країні: стати більш відповідальнішими за долю країни;  треба єднатись, щоб ворог не здолав  нас;треба допомагати армії, що стоїть на захисті нашого суверенітету і цілісності.  Я спілкувався з мамою загиблого героя. Ми  не залишимо  без уваги родину. Герою слава.
Командир бригади, полковник А.Каргаєв відмітив героїзм свого підлеглого такими словами:
 - Сьогодні рідня втратила сина, батька, наша бригада вірного, відповідального бійця-героя. Сергій загинув захищаючи незалежність нашої України у нерівному бою з переважаючими силами ворога.  Сергій зробив все можливе, щоб агресора було зупинено на даному рубежі – далі ворог не пройшов. Світла пам`ять по загиблому буде вічно жити в наших серцях. Ми обіцяємо, що ворогу не здолати нашу країну, ми надійно будемо захищати її.

  І.Мельник

Просмотров: 2072 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]