Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
08:37
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 28 » Заслужена перемога
19:45
Заслужена перемога

ФК "Суми" - ФК "Олександрія" - 0:1(0:0)

28.03.2015р., 15-00, стадіон «Ювілейний», 1350 глядачів, + 11С, поле 3

Голсуддя: Д. Кривушкін (Харків).

Асистенти судді: О.Дробітько (Полтава), Д. Марченко (Чернігів).

4-й резервний суддя:Я. Пєсоцький (Суми).

Спостерігач арбітражу : В.Шевченко (Київська обл.).

ПФК «Суми»: Важинський, Радченко, Медведєв, Котелюх – к/к, Западня, Ігнатенко, Піднебенной (О.Ярошенко, 90+1), Лебеденко, Швець (Єрмаченко, 60), Богачов, Гребенюк (Брікнер, 85).

Запасні: Литвиненко, Бугайов, Кравченко, Сидоренко.

Гол.тренер – Юрій Ярошенко

ФК «Олександрія»: Новак, Микицей, Шендрік, Басов, Сухоцький, Банада, Чепурненко (Степанюк, 76), Чорній, Голенков (Бідловський, 71), Грицук, к/к (Леонов, 87), Пономар (Іващенко, 85).

Запасні: Леванідов, Ломко, Мягков.

Гол.тренер: Володимир Шаран.

Попередження: Піднебенной, 73, – Є.Чепурненко, 42, Грицук, 81.

Гол: С.Басов,  90+3.

 

Перший тайм «Олександрія» відіграла на досить високих швидкостях. Гравці постійно господарювали на половині поля  суперника. Більше того – не випускали  господарів не далі, ніж до центра поля.  Домінуючими були всі 45 хв.  першого тайму. Такого бажання грати, забити гол, давно я не спостерігав, особливо у виїзних матчах. Скільки можна було забити в першому таймі – не менше 3-х – це точно. Господарі були в повній облозі. Вони й гадки не мали організувати якусь більш-менш пам’ятну хоча б одну, що заслуговує уваги контратаку.

У другому таймі натиск олександрійців подвоївся – з незгасаючого енергією олександрійці боролись за кожен вільний метр на полі, пресинг господарів, які з м’ячем дуже рідко «спілкувались», бо він постійно був у гостей. Атаки за атаками, безліч ударів, кинджальні проходи збивали з пантелику  сумчан. Пономар вже на 55-й хв. міг відкрити рахунок, 67- а хв. також могла увінчатись успіхом для олександрійців (вибачаємося, бо картинка трансляції матчу була вкрай нечіткою, розмитою, важко було  визначити номери гравців, – авт.). Шквал, несамовита воля до перемоги, ті  моменти, якість гри, яку продемонструвала «Олександрія» в цьому поєдинку, не могла  залишити нашу команду без винагороди – конче заслуженої та бажаної перемоги.  Матч показав, що командна гра, комбінаційність, динаміка, зіграність;  постійна націленість на ворота суперника; ефектні розпасовки; складні  напрацьовані зв’язки гравців всіх позицій, довели, що  виграє вміліший, спритніший, грамотніший і впертіший. Саме впертість, коли всі думки працюють на головне – забити, що в сукупності і принесли результат. Він був закономірним, заслуженим. До честі голкіпера  сумчан – він у 4-х моментах врятував  свою команду від вірних голів.  «Олександрія»  заслужила сьогодні найкращих слів похвали за змістовну, цікаву, захоплюючу гру. Думаю, що і самі гравці і тренерський склад, і всі, хто уважно спостерігав за видовищною грою, щиро подякували гравцям, тренерам  від палкої когорти олександрійських уболівальників, які  вірили в перемогу, за відчуття та незабутнього смаку перемоги. Сьогодні перемогла тотальна організація та реалізація  гострих моментів біля воріт господарів поля. Тому і не втримали вони рахунок , що був їм потрібний – нічия.  А до нашої честі, виконання стандартів – це  ті миттєвості радості, коли забиваються чудові м’ячі, що  стають окрасою матчу. Без перебільшення вся команда зіграла вище своїх можливостей. Всі віддали цій перемозі  свої найкращі вміння та навички футболіста. Апогеєм став стандарт – кутовий, який  чудово «завершив» Басов, який  на 90+3  хв. головою  відправляє м’яч у сітку воріт ФК «Суми».  Це був саме той момент, який  увібрав у себе всю наявну старанність,наполегливість та віру в перемогу,  що тримала дух  гравців до останньої секунди гри.

Дякуємо за справжній футбол!

І.Мельник            

Просмотров: 1155 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]