Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
10:33
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 17

А.Яценюк: "Якісні дороги - це і є європейська якість життя"

Уряд передбачив у Держбюджеті  близько 1 млрд. грн на ремонт доріг. Прем’єр А.Яценюк доручив «Укравтодору» невідкладно використати ці кошти. Мінфіну - прискорити фінансування цих видатків.  «У нас десять ям залатали – на сто ям списали. Це повинно змінитися». Глава Уряду також наголосив на необхідності ремонту доріг, які є в підпорядкуванні місцевих рад: «Додаткову ресурсну базу і доходи ми дали. Прошу використовувати ці кошти на ремонт доріг».«Щоб не тільки ямковими ремонтами займатися, адже в нас одні ями латають – інші ями з'являються». КМУ готовий видавати держгарантії, «щоби будувати нові якісні дороги». Він наголосив, що Україна вже підписала з ЄБРР проект щодо будівництва доріг на 150 млн доларів. При цьому будівництво доріг п ... Читать дальше »

Просмотров: 1173 | Добавил: wernega | Дата: 17.03.2015 | Комментарии (0)

Проте, що в зоні АТО  таки випивають наші захисники, розмови були. Звісно, що в роки ВВв "наркомівські 100" піднімали  морально бойовий  дух бійця -штрафбатівця (смертника), але то були інші часи, коли солдат, практично, по пояс в багнюці прожив та  пройшов пів Європи... Сьогодні  інша  ситуація... інші умови...Інше, здається, виховання, національний підйом, патріотизм, інші поняття гідності і моральності..., але п`ють і багато.

 Згадаймо коротенько чому ми п`ємо? До Петра I  горілки в Росії не було. Слово "водка"  пішло від того, що в свій час на Русі настоювали джерельну воду на різноманітних травах - від цього і пішло походження слова.  До 1911-го року Росія дуже сильно спивалася. Імператор Микола II  видає Указ про заборону  виготовлення та вживання алкоголю. Після революції тов. Риков (була така горілка &quo ... Читать дальше »

Просмотров: 1720 | Добавил: wernega | Дата: 17.03.2015 | Комментарии (0)