Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
02:41
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 14

Сьогодні о 14. 00 на КСК «Ніка+» відбувся останній  контрольний  матч в серії  контрольних матчів за всеь період підготовки до старту весняно-літньої частини чемпіонату з футболу серед команд першої ліги. Суперником олександрійців, що вже  стає традицією був кременчуцький «Кремінь».  Амбітна команда, що здатна протиставити свою гру; надійний захист;  швидкі контратаки. Гості зміцнили свій склад для виходу в першу лігу. Сьогодні суперник з 31-ма очками займає третю сходинку в турнірній таблиці другої ліги, попереду «Оболонь-Бровар»( 36) та «Черкаський Дніпро»  (34).

 У першому таймі В.Шаран виставив на гру той склад, який здебільшого буде стартовим  у поєдинку  з «Нафтовиком-Укрнафта», що вже  відбудеться  21-го березня в Охтирці.

Тому , і поєдинок почався атаками го ... Читать дальше »

Просмотров: 975 | Добавил: wernega | Дата: 14.03.2015 | Комментарии (0)

Одним  доля відвела роль поля засівати, іншим – збирати врожай, треті – хлібом насущним нас забезпечують, а інші – дарують нам у перерві між роботою  свій талант народного митця.  Районний Будинок культури, що представляє культурний пласт Олександрійщини задіює  народних аматорів художньої самодіяльності до постійного рівня зростання. Так, сьогодні, 14 березня, о 9.30 пройшов  відкритий районний  фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Пісня чистого поля». Милозвучність назви фестивалю говорить сама за себе . Не буде бажаного врожаю без пісні, що характеризує самодостатність, коли є час і для вдосконалення та  культурного  відпочинку. Не хлібом єдиним живе людина. Все, що покращує її життя, що приносить радість – це  і називається життя.

На  фестиваль прибули 20 колективів  вокально-хорово ... Читать дальше »

Просмотров: 1103 | Добавил: wernega | Дата: 14.03.2015 | Комментарии (0)

Ярмарки з продажу продуктів харчування за доступними  цінами хочуть зробити традиційними. Про це сьогодні в своїх  намірах  виказали міський голова  С.К.Цапюк та голова Олександрійської  райдержадміністрації А.О.Коломійцев. 

Щоб  призупинити – стабілізувати різке здорожчання продуктів харчування губернатор  Кіровоградщини  С.А.Кузьменко кілька тижнів тому – відразу, коли хлинула необґрунтована дорожнеча, - видав розпорядження, яке повинно стабілізувати ринок продуктів харчування...

- Щоб зменшити вартість основних продуктів харчування,  дієвим буде  проведення сільськогосподарських ярмарок  від товаровиробника.  У Кіровограді вже двічі пройшли ярмарки. На думку кіровоградців ціни на 10-15% нижче, ніж в торговельній мережі. -Такі ярмарки повинні проводитись якомога частіше і по всій області, щоб люди мали з ... Читать дальше »

Просмотров: 1241 | Добавил: wernega | Дата: 14.03.2015 | Комментарии (0)