Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
14:29
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 14 » Бойова нічия напередодні старту
19:57
Бойова нічия напередодні старту

Сьогодні о 14. 00 на КСК «Ніка+» відбувся останній  контрольний  матч в серії  контрольних матчів за всеь період підготовки до старту весняно-літньої частини чемпіонату з футболу серед команд першої ліги. Суперником олександрійців, що вже  стає традицією був кременчуцький «Кремінь».  Амбітна команда, що здатна протиставити свою гру; надійний захист;  швидкі контратаки. Гості зміцнили свій склад для виходу в першу лігу. Сьогодні суперник з 31-ма очками займає третю сходинку в турнірній таблиці другої ліги, попереду «Оболонь-Бровар»( 36) та «Черкаський Дніпро»  (34).

 У першому таймі В.Шаран виставив на гру той склад, який здебільшого буде стартовим  у поєдинку  з «Нафтовиком-Укрнафта», що вже  відбудеться  21-го березня в Охтирці.

Тому , і поєдинок почався атаками господарів поля.  На передній лінії атаки  активно діяли по своїх флангах Леонов та Старенький, Грицук  та Пономар. У кількох моментах не вистачило точності, щоб  порадувати уболівальників  вже на початку матчу кількома голами.  Гості зрідка  відповідали контратаками. В одному з моментів пробий трішечки точніше і Новаку б довелося виймати м’яч з сітки своїх воріт.  Наші гравці з кожною хвилиною все більше почали тиснути на захист  гостей. В одній із швидких атак, що розпочалася завдяки Грицуку - Старенькому, котрий  вдало помітив набігаючого Леонова,  який головою пробив влучно з гострого кута  в правий верхній кут –«дев`ятку» .  І після цього були спроби збільшити рахунок, Вже чрез кілька хвилин Старенький сольно  виходив  віч-на-віч з голкіпером гостей , та в останню мить помітив Леонова, а той  не зміг влучити в пусті ворота.

 У другому таймі ми побачили на полі інший склад  олександрійців, що намагалися збільшити рахунок, але  їм бракувало,  можливо,  «важке» поле після дощу, або  поспішність у діях, бо на 68-й хв. грубо порушили правила  в своїй штрафній – пенальті чітко реалізував гравець гостей К.Чорній – 1:1. Здається, що до завершення матчу можна було вийти вперед, але фортуна цього дня більше була на боці суперника, який залишився задоволений  від результату матчу.   

 А для тренерського штабу ФК «Олександрія»  цей поєдинок став  лакмусовим папірцем – проявив  наскільки підготовлена команда до першого поєдинку вже 21-го березня. Є час, щоб підправити недоліки, вказати на помилки окремих гравців по грі… Краще сьогодні нічия, а завтра перемога, ніж  сьогодні перемога…   

І.Мельник   

Просмотров: 976 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]