Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
07:27
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 17

(Фото вверху з власного архіву, грудень 2014 р., м.Київ. )

Як запевняють у правоохоронних органах, активістів Євромайдану Нігояна і Жизневського  було вбито зі зброї, якої немає на озброєнні в міліції.  Про це повідомляє "Сегодня" з посиланням на першого заступника начальника слідчого ГУ МВС Віталія Сакала.

За його даними, Нігояна вбили пострілом з мисливської рушниці - 2 постріли в груди і один в голову, а Жизневського - з рушниці, кулею в серце.

За словами Сакала, на озброєнні міліції такої техніки немає. Слідство розглядає в числі інших версій, також вбивство з метою спровокувати ескалацію конфлікту і виправдати використання зброї мітингувальниками. Підтвердженням служать численні матеріали з відкритих джерел, д ... Читать дальше »

Просмотров: 1137 | Добавил: wernega | Дата: 17.02.2015 | Комментарии (0)

З 17-го лютого припинився  рух маршрутних  автобусів по м. Олександрія. Причина – різке зростання вартості  ПММ. Міський голова С.Цапюк  неодноразово мав зустрічі з приватними підприємцями, які пояснили, що з таким тарифом  вони не в змозі заправляти автобуси та здійснювати маршрути. Тому міський голова скликав позачергове засідання виконкому, щоб зупинити тяжкі наслідки від зупинки  автоперевезень. Єдиний шлях – підвищити розцінки на проїзд в автобусах міського сполучення. В інших містах  країни відповідні тарифи складають від 4 до 6  грн. Про це  інформував  присутніх начальник управління економіки  міськради Р.Черевашко.   

Члени виконавчого комітету  вирішили прийняти компромісне рішення: тариф на перевезення пасажирів по місту, в тому числі, за маршрутами №№16, 17, 18, 18/1 (с. Звенигородка, М ... Читать дальше »

Просмотров: 1158 | Добавил: wernega | Дата: 17.02.2015 | Комментарии (0)

Долар переступив межу в 26 грн за один «зелений»,  а паливно-мастильні матеріали добралися до межі в 20 грн за 1 л. Куди ми йдемо?  Невже КМУ не бачить, що  фінансова криза на порозі.  Вона не стукає – вона гатить в двері України. Зупинити може лише диво – швидка допомога з боку капіталістів, котрі дадуть черговий транш, що не було дефолту. Війна на Донбасі – спустошила  валютні надходження країни, що становили понад 40% від усіх надходжень по країні.  Зрозуміло, що  весь час займалися війною, але треба ж думати і про всю країну, як живеться простому люду, коли життя дорожчає щоденно, коли люди не встигають за ціноутворенням, так вони зростають. У комп’ютерах ділерських компаній встановлено програму, яка автоматично обраховує щоденно  відносно курсу долара, підвищення  вартості товару. ... Читать дальше »

Просмотров: 919 | Добавил: wernega | Дата: 17.02.2015 | Комментарии (0)