Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
13:18
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 17 » Ціна проїзду зросла на 1 грн, а банани в супермаркетах досягли ціни в 26 грн
21:45
Ціна проїзду зросла на 1 грн, а банани в супермаркетах досягли ціни в 26 грн

З 17-го лютого припинився  рух маршрутних  автобусів по м. Олександрія. Причина – різке зростання вартості  ПММ. Міський голова С.Цапюк  неодноразово мав зустрічі з приватними підприємцями, які пояснили, що з таким тарифом  вони не в змозі заправляти автобуси та здійснювати маршрути. Тому міський голова скликав позачергове засідання виконкому, щоб зупинити тяжкі наслідки від зупинки  автоперевезень. Єдиний шлях – підвищити розцінки на проїзд в автобусах міського сполучення. В інших містах  країни відповідні тарифи складають від 4 до 6  грн. Про це  інформував  присутніх начальник управління економіки  міськради Р.Черевашко.   

Члени виконавчого комітету  вирішили прийняти компромісне рішення: тариф на перевезення пасажирів по місту, в тому числі, за маршрутами №№16, 17, 18, 18/1 (с. Звенигородка, Мартоіванівка) із 17 лютого становить 3,5 грн. Вартість проїзду на маршрутах №№10, 81/1, 81/2, 81/3, 81/4 (Димитрове, Пантаївка) складає 6 грн, ціна квитка до різних зупинок у даному напрямку буде диференційованою.
При цьому кількість пільгових перевезень залишається на попередньому рівні.
На компенсацію різниці в тарифах перевізникам планується виділити з міського бюджету 150 тис. грн.
Дане рішення виконавчого комітету №120 набирає чинності із 17 лютого  є тимчасовим і діятиме до прийняття рішення, яке буде затверджене за процедурою регуляторного акту.
Цього ж дня, як повідомили підприємці, перевезення на автобусних маршрутах увечері відновлено.

 Якщо взяти до уваги вартість продуктів харчування, то вони випереджають рівень  прожиткового рівня щоденно. Заморські фрукти та овочі вже сьогодні недоступні нашим діткам.  Зросла ціна на хліб, молоко, воду, на м`ясні вироби, сири…. банани по ціні зашкалили. «Заграниця»  нам допоможе.

Спецкор.

Просмотров: 1159 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]