Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
03:58
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 17 » Долар понад 26 грн, пальне – тягнеться за курсом долара
12:27
Долар понад 26 грн, пальне – тягнеться за курсом долара

Долар переступив межу в 26 грн за один «зелений»,  а паливно-мастильні матеріали добралися до межі в 20 грн за 1 л. Куди ми йдемо?  Невже КМУ не бачить, що  фінансова криза на порозі.  Вона не стукає – вона гатить в двері України. Зупинити може лише диво – швидка допомога з боку капіталістів, котрі дадуть черговий транш, що не було дефолту. Війна на Донбасі – спустошила  валютні надходження країни, що становили понад 40% від усіх надходжень по країні.  Зрозуміло, що  весь час займалися війною, але треба ж думати і про всю країну, як живеться простому люду, коли життя дорожчає щоденно, коли люди не встигають за ціноутворенням, так вони зростають. У комп’ютерах ділерських компаній встановлено програму, яка автоматично обраховує щоденно  відносно курсу долара, підвищення  вартості товару.  

Опустимось на землю. Автоперевізники відмовляються перевозити пасижирів. Тому, що пальне недоступне. З цього приводу мав коротку розмову з одним із відомих в Олександрії автоперевізників.

Зранку, каже, заправив на 3000 грн пальним майже новенький, комфортабельний автобус імпортного виробництва.  Відпрацював він зміну. Хороший маршрут. Перерахували виручку - 2200 грн.

- Скажіть, чи можна так працювати?  А на інших  маршрутах і ще гірше -  вдвічі менша виручка при тих же витратах на пальне. Я розумію, що люди не винні. І ми не винні в тому, що таке пальне дороге, що запаска на автобус коштує сьогодні в Польщі 400 доларів за одиницю. Чи можна її придбати, коли ще до нового року вона вартувала вдвічі менше.

Платити 4 грн  будуть, але одиниці. Чи варто виїжджати на маршрути?  Держава повинна зробити якісь коригування –  в першу чергу для пільгових категорій, та не слід забувати й про пересічних громадян, в яких зарплатні та пенсії не відповідають життєвому рівню. Інакше будуть всі ходити ногами, - підсумував автоперевізник.

 Будемо чекати траншу. Треба терпіти і чекати, що долар таки впаде до 20 грн…Попереду  весна. Буде легше... Чекати не довго...         

Спецкор.     

Просмотров: 919 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]